Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Phoebe a Američan Julian Peters sa stretnú v Ríme, nájdu strateného psa a chcú ísť do Monte Carla, aby si vybrali odmenu 5 tisíc dolárov. Keď však nájdu majiteľa psa mŕtveho, zmocní sa ich panika a dajú sa na útek.... (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Koukalo se na to příjemně, detektivní zápletka zajímavá, byť nepravděpodobná, na dvojici stařečků bych takový zločin nikdy netipoval. A po letech se na obrazovce konečně objevila moje milovaná Ornella Muttiová... Vtipy byly slaboučké, spíše amerického naturelu a obdobně se tu střetávaly nevýrazné herecké osobnosti, jakými jsou J. Candy a zvláště J. Belushi, jehož vyskakování v kasinu bylo příšerně a rádoby vtipně přehrávané, s mnohem kvalitnějšími herci italskými. Tři hvězdičky dávám zaslouženě. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je ta komedie založená na situační komice, která nemusí vždy fungovat, za mě se to tady povedlo a já jsem se bavil s každou změnou scény, protože postavy se dostávaly do tak podivných a nečekaných situací, že jsem se prostě smát musel. Navíc film nefunguje jen jako komedie, ale i jako detektivní film. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Odpočinková detektivní komedie na jedno použití. Krom hereckého obsazení a dobře zvládnutému dějovému propletenci celkem průměrná záležitost. Je to ten typ, u kterého přemýšlíte, jestli jste nenechali zapnutou žehličku, nebo jestli je příští týden ve slevě toaletní papír. Ideální jako křoví k nějaké činnosti. Nezaujme ani neurazí. 55% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak napinave to urcite nebolo, jak spomina uzivatel MMR, ale ako v ramci oddychovej komedie, kde o nic nejde, len on + ona v akomsi meste najdu strateneho hajzloveho pavuka, teda pardon, psa a zachrania ho, no a este sa riesi ista suma penazi. na nenarocny,sedivy filmarsky priemer dobry namet . 55 % ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama