Reklama

Reklama

Podvodník z Tinderu

  • Velká Británie The Tinder Swindler (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2022, 114 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný! Nevěřil jsem, že mě to po pěti minutách tak chytne. Netflix na mě valil virál ze všech stran aplikace. Nešlo tomu uniknout. Takový příběh si totiž nevymyslíte. Hlavní protagonista mi reálně připomínal takové ty pábitelské dobrodruhy Krásné doby z přelomu 19. a 20. století. Jedna lež vedle druhé, žije si z nich jak pan král a nikdo na něj nemůže, protože vždycky ze spár zákona nějak uteče do bezpečí. To, že pro to použil Tinder (moderní vymoženost dnešní doby) a odsralo to pár desítek holek po celém světě, to je zřejmě zanedbatelný fakt, protože si jak pan král žije i dnes. Po shlédnutí tohoto dokumentu je tento fakt na tom všem asi nejvíc absurdní. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost šílený dokument, který teď bourá Netflix. Je až zarážející, jak umí být někteří muži vynalézaví ve svých lžích a podvodech a kolik naivních žen jim na to naletí. Dokument se zaměřuje na několik z nich, které podlehly kouzlu izraelského prince Simona, který se prezentuje jako majitel firmy s diamanty. Po pár drahých večeřích a výletech byly schopné se zadlužit až na 100ky tisíc dolarů, jen aby mu pomohly z jeho "problémů." Ten penězi od jedné platil radovánky té druhé atd., prostě klasické letadlo. Naštěstí se na to přišlo a byl potrestán, ale to mu nebrání tuto činnost páchat dál a užívat si život plných radovánek. Prý okradl ženy po celém světě až o 10 milionů dolarů. Smutný příběh... "Každá akce má svou reakci." ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi to trochu dýl než všem ostatním, ale přece jenom mi ten bohužel nejvíce aktuální dokument současnosti nemohl utéct. Tinder hýbe světem poslední roky ve velkém, je ale šílené, co se díky němu může dít a jak je zásluhou seznamování po internetu snadné zneužít lidskou důvěru. Tady to sice hraniční se silnou naivitou, kdo ale kdykoli potkal byť jen kamaráda po sítích, ví moc dobře, že je občas nevyhnutelné zkusit věřit zcela cizímu člověku. [viděno na Netflixu 24.4.2022] ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No, mám když bude mít milej kluk na Tinderu uvedeno "řidič tramvaje" dotyčný dámy by o něj ani nezavadily, takový pocit jsem z těch podvedenejch ženskej alespoň měl já. Samozřejmě frajer byl hajzl až půdu a ta poslední si ho hezky vychutnala. Bavilo mě to, to jo, ale k těm lidem jsem pranic necítil, jeden machroval s penězi druhých a druhý chtěli mít život plný peněz prvního. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Parádní dokument od netflixu poukazující na další fenomén dnešní doby - seznamování se přes internet (zde konkrétně přes Tinder). Znáte to - nikdo nechce být sám a každý ma v hlavě svůj vysněný protějšek, který v dnešní době najít je skoro nemožné...Holky samy uvedly, že hledají muže co má všechno a k jejích smůle našly tohoto židovského "magnáta" s dokonale promyšleným příběhem, skrze který si našel cestu jak z důvěřivých (na první pohled i hezkých slečen) vytáhnout několik milionů korun. Jasně racionálně uvažující člověk a jen kroutím nevěřícně hlavou, jak někdo může nekomu cizímu poslat tak obrovské částky peněz (přitom ja bych někomu komu nevěřim nepujčil ani stovku), ale zkrátka podvodník v tom uměl chodit a peníze od několika nešťastnic dokázal řádně roztočit a jeho oběti za to krutě pikají do dnes. Nejvíce zaražející je spíše doslova až justiční selhání v této kauze - v mém světě by takový člověk seděl minimálně dvacet let ve vězení, kde by si ho pěkně podali spoluvězni tak, jak by si jistě zasloužíl. Každá holka co má zájem s ním dnes po tom všem, co vyplynulo na povrch, něco mít je blbá jak struska na cestě. Na závěr bych ještě podotknul, že to není jen o tom, že by hovada byli jen chlapi, znám i případy, které sice nejsou takhle rozsáhlé - např. kluk se zamiloval a investoval do rekonstrukce bytu holky 80 000 a jako odměnu dostal kopačky (a samozřejmě investované peníze zpět nedostal) - todle může zkrátka udělat jen bezcharakterní jedinec. Doporučuji mrknout hlavně ženám/mladým dívkám. Některým to třeba trošku otevře oči a všichni ostatní si snad připomenou, že věřit se v dnešním světě dá ve většině případů jen nejlepším přátelům, rodině a především sám sobě...8/10. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Dokument byl zveřejněn 2. února 2022 a na jeho konci bylo uvedeno, že Simon Leviev je na Tinderu pořád aktivní. Krátce po vyšetřování Tinder Levieva zablokoval a prohlásil, že se na platformou nedostane ani s jinými alternativními nicky. (SpicyNugget)
  • V čase 18:00 je na pár sekúnd vidieť zábery z Košíc - výhľad z Mlynskej ulice na vežu Jakabovho paláca. (Cigalone)
  • Po odvysílání premiéry na Netflixu se na Instargramu objevila spousta falešných účtů Simona Levieva. (Ganka)

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama