My Wrongs 8245-8249 and 117

Komedie / Fantasy / Horor / Krátkometrážní

Velká Británie, 2002, 12 min

• Flipper

Niekto vidí koloriť farieb, kde sa priestor ľubovoľne zmršťuje a zväčšuje. Niekto vidí mihanie chvosta divej mačky, alebo líšky za tmavej noci. No a niekto, koho ešte aj ubíja existencia počuje rozprávať psa, batoľa a poháda sa na smrť s kačkami ako pán Morris. Tento trip však bol priemerný. http://www.youtube.com/watch?v=HwNN0gLa1wM(30.8.2010)

• Jordan

eh . . . musím sa priznať, že toto je veľmi zvláštny film a nie úplne som odčítal, čo mi mal zdeliť . . .(9.8.2010)

Těžko říct no... Tohle bylo zvláštní. A dost nápadů jsme už viděli v Jamu. Mám rád Warp a mám rád Morrise, takže to asi sjedu ještě několikrát v různých náladách a uvidíme jak to dopadne.(30.9.2011)

• Olík

Prapodivně černý krátký film, který pro hudební label Warp natočil jeden z nejpopulárnějších představitelů dnešní ostrovní satiry Christopher Morris (získal za něj cenu BAFTA). Nemohu stoprocentně říct, že má mysl zcela pobrala poselství tohoto desetiminutového (nepočítám-li titulky) halucinogenního tripu a tak mohu hodnotit jen celkový dojem, který byl lehce podprůměrným.(1.7.2011)

• stromekk

My Wrongs - Osymyso/Cartel Communique Remix(16.1.2011)