Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Improvizační kriminální komedie, ve které výstřední detektiv Terry Seattle spojí síly s bezradnými hosty z řad celebrit, aby společně vyšetřili sérii vražd. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Poprvé mě Murderville (vánoční díl) bavilo- ten formát, kdy hlavní hvězda ztvárňující detektiva v zácviku nezná scénář a netuší, co se bude dít, byl pro mě naprosto nový, ale rychle mi to zevšednělo a ty jednotlivé případy mi přišly moc primitivní. Herci hození do vody byli snad bez výjimky výborní, ale to papundeklový okolo neevokuje náhodou, že by to mohla být ztráta času. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad vzít nepovedené záběry a vytvořit z nich součást děje, kde hostující celebrity nedostali scénář. Jenže i tento nápad se utopí v příliš rychle ohraných fórech a v ne moc objevném castingu, kde někteří hostující celebrity zkrátka nemají takovou vyřídilku a mnohdy ani nejsou kdo ví jak známí (já třeba o nějakém Marshawnovi Lynchovi slyším vůbec poprvé). Zamrzí i jejich malé využití, absence narážek na jejich práci (třeba u Sharon Stone mě napadly snad tři ještě před začátkem epizody) a někdy i nízká profesionalita hostů (chápu, že odbourat se v tomhle formátu jde poměrně snadno, ale zrovna Ken Jeong mě po chvíli svým častým výtlemem začal docela s*át). Naopak se mi líbí skvělá improvizace, kterou někteří hosté zkrátka umí stejně jako herci kolem nich a mají dokonce ukázkový timing. Jenže to pořád v celku působí dost nevyváženě, trochu nuceně a někdy i dost nudně. Škoda té šance, ale jako jednoduchá zábava, co se na Netflixu v té záplavě obsahu ztratí, to celkem funguje. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Will Arnett tak, jak ho mám nejraději. Se špetkou talentu, větší porcí neumětelství a nezměrným množstvím sebevědomí. Přestože Terry Seattle připomíná jiné role jeho kariéry, není potřeba měnit to, co perfektně funguje. V Murderville záleží na konkrétním hostovi a na jeho schopnosti se na telecí humor hlavního hrdiny naladit, ale jakmile dojde na running joke "opakuj přesně to, co ti říkám", jdu smíchy do kolen pokaždé. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Tohle je nevýhoda samotného formátu, kdy nevíte, jak je na tom který host s improvizací. Takže povedené díly střídají lehce zapomenutelné. Tak to ale bylo i u anglického předchůdce (viz související Successville), kde si ale lépe pohrály s vedlejšími postavami a imitátoři se mohli vyřádit (Gordon Ramsay chyběl nejvíce). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná "kriminální" minisérie,která nutí hostující celebrity k improvizaci, přizpůsobování se konkrétním situacím a do toho se ještě pokusit odhalit vraha.Osobně sem nic moc nečekal, ale nakonec sem se bavil víc než slušně.Will Arnett nedává svým parťákům nic zadarmo a v určitých momentech si je slušně dává.Plusem je i výběr celebrit, které se nebojí udlěat si srandu sami ze sebe a nebyl tu nikdo kdo by to měl vyloženě v paži.I ta pátrací část je zábavná a nutí diváka se aspoň trochu soustředit na detaily,které pomohou určit kdo je vrah...70% ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama