Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ace Ventura je specialistou na pátrání po ztracených zvířatech. Jeho nejnovějším případem je pátrání po delfínovi Snowflakeovi, který je maskotem Miamských delfínů, což je tým amerického fotbalu. Delfína ukradli neznámí muži a mužstvo je bez svého maskota značně nejisté, což není před blížícím se Miamským pohárem ten nejlepší stav. Ředitelka marketingu Melissa Robbinsová je sice šokovaná Venturovým klackovitým chováním, přesto mu však případ svěří. Zpočátku se zdá, že stopa vede k bohatému Ronaldu Campovi, který nedávno koupil zařízení na přepravu delfínů a je známý svým zájmem o americký fotbal. Jenže brzy se tato stopa ukáže jako lichá. Případ dostane mnohem závažnější rozměr, když je nalezen trenér Delfínů Podacter mrtev. Ace brilantním způsobem přesvědčí detektiva Aguada i poručici Einhornovou, že nešlo o sebevraždu, ale o vraždu. Objeví také fotografii bývalého hráče Delfínů Raye Finkla, který byl vyhozen poté, co zavinil prohru svého mužstva. Ace však zjistí, že za prohru mužstva může jiný hráč, současná hvězda mužstva Dan Marino, a že Finkle, který skončil v blázinci, z něj před lety uprchl. Ace spěchá za Marinem, ten je však právě v té době unesen. Ace objeví další stopu, která vede přímo k šokujícímu odhalení pachatele obou únosů. Ace již ví, kdo je kdo v této podivné hře, ale ještě má před sebou opravdu těžký úkol, musí zachránit a osvobodit nejen delfína, ale také Marína a včas je dopravit na stadión, kde probíhá rozhodující střetnutí šampionátu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (565)

Joe321 

všechny recenze uživatele

U tohohle se pokaždý zaručeně nasměju. Carreyho ksichty, hlášky a taky hlavně pohyby a hlasovej projev je prostě geniální věc. Star Trek v nádrži, večírek u boháče nebo jeho jízda autem nemá chybu. -"Pleasure to meet you sir and may I congradulate you on all your success... you smell teriffic!" ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ace ventura to je hlavne jim carrey ktorý tu predvádza neuveritelný výkon (aspoň čo sa týka jeho mimiky a pohybov) a je zábava tento film sledovať (na rozdiel od najnovších komédií sa tu zvracia minimálne a keď už na to zvracanie príde je to natočené decentne). ak sa chcete zasmiať a nemať pritom výčitky svedomia, tak je ace to najlepšie pre vás. a nezabudnite si všimnúť death-metalovú legendu cannibal corpse, ktorý hrajú v bare svoju najlepšiu pieseň hammer smashed face. ()

Reklama

Had6 

všechny recenze uživatele

Blbý a blbější se mi moc nelíbili tak jsem váhal, zda si mám kazit svůj dobrý názor na Jima Carreyho dál. Všechno je ale jinak. Ace Ventura je super, jde o jiný humor než u Blbých a blbějších, mě to sedlo rozhodně o moc líp a i nadále tak u mě stojí Jim Carrey na čelním stupínku mezi americkou komediální sebrankou. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Další Carreyho klasická bláznivá komedie, na kterou se dá dívat a skvěle se u ní pobavit. Jako většina Carreyho filmů bohužel i tento doplatil na nové předabování, tentokrát Českou televizí, které není tak dobré. V obou verzích sice dabuje Jima Bohdan Tůma, ale když tento film česky, tak s původním VHS dabingem! Věřte mi, více se pobavíte. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proti Ace Venturovi jsou Sherlock Holmes nebo James Bond nuly, Ace je totiz naprostej borec. I kdyby nenatocil Carrey nic jinyho, tak diky tomuhle filmu je nezapomenutelnej. Role mu naprosto sedla, takze mohl rozjet svoji smrst silenejch xichtu a hlasek. Navic je film vcelku kratkej, hudba svizna a dej nadprumernej, na to, o jakej typ filmu se jedna, takze film uplyne strasne rychle. Na tenhle film se muzu divat porad a vzdy se u nej skvele pobavim, proste dokonala strestena komedie. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (35)

  • Ace (Jim Carrey) v jedné scéně přirovnává místnost Raye Finkla (Bill Zuckert) k vězení Hannibala Lectera (Anthony Hopkins) z filmu Mlčení jehňátek (1991). O mnoho let později se Carrey a Hopkins potkali na večeři a zjistili, že k hraní svých postav zvolili podobný přístup. Oba se totiž snažili pohybovat jako zvířata: Hopkins jako plazi, Carrey jako ptáci. (pornogrind)
  • Když je Ace (Jim Carrey) sváděn ve své kanceláři policistkou Einhornovou (Sean Young), je ovoce na jejím stole naaranžované do "podezřelé" pozice (banán mezi dvěma jablky). (TerribleTale)
  • Když únosci nakládají delfína na náklaďák a rychle odjíždějí, slyšíme skřípání pneumatik, přestože je vozidlo na trávě. (Pepy)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Dočkáme se třetího Ace Ventury?

Dočkáme se třetího Ace Ventury?

21.03.2021

Žádná jiná role neproslavila Jima Carreyho víc než prakticky jedna z jeho prvních. V roli Ace Ventury, prapodivného zvířecího detektiva s bizarními metodami, divákům vůbec poprvé na velkém plátně… (více)

Reklama

Reklama