Reklama

Reklama

Ace Ventura 2: Volání divočiny

  • USA Ace Ventura: When Nature Calls (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ace Ventura se uchýlil do buddhistického kláštera, kde se plně oddal meditacím, ale nezůstane bez práce dlouho. Objeví se totiž neodbytný cizinec, který mu nabídne práci a společně s představeným kláštera, který by se svérázného detektiva rád zbavil, ho přesvědčí, aby nabídku přijal. Jde o to, aby v provincii Bonai našel ukradené posvátné zvíře kmene Wačatů, bílého netopýra Šikaku, které měla náčelníkova dcera dostat jako svatební dar. Pokud by se zvíře nenašlo, je útočný kmen Wačutů, z něhož pochází ženich, připraven nevěstin kmen zmasakrovat a do jednoho vybít. Ace nejprve ztropí řadu skandálů v sídle konzula Cadbyho, kde šokuje zdejší bělošskou smetánku, a potom se okouzlen Afrikou vydává do vesnice, aby zahájil pátrání. Setká se tu mimo jiné také s krásnou náčelníkovou dcerou, která na něj má velmi neobvyklou prosbu a přestože jí nedokáže odolat, nezapomíná na své poslání. Brzy se dostane na stopu bezcitnému lovci ohrožených druhů zvířat Quinnovi, jehož havraní pero najde v jeskyni, odkud byl netopýr ukraden. Sleduje ho pomocí velmi rafinovaných metod a pomalu se přes řadu nečekaných nebezpečí propracovává k odhalení skutečného pachatele i jeho nekalých úmyslů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (380)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Režisér filmu sa vyjadril, že keď už pre nič, tak aspoň kvôli scéne "pôrodu" musíte tento film vidieť. Bolo to v čase, keď ste si ho museli požičať na videu, alebo ísť do kina. Dnes si stačí túto unikátnu scénu nájsť na dvd a pustiť si ju bez toho, aby ste videli celý film. Ja sa k názoru režiséra pripájam, ale na film som si kedysi počkal, až keď išiel v televízii. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u svého komentáře k prvnímu dílu, takhle jsem si vždycky představoval Ace Venturu. Jako ztřeštěnou komedii, která se nebere ani na sekundu vážně a staví vše na grimasách a komediálním talentu Jima Carreyho. No nasmál jsem opravdu dost, škoda, že sem tam to s kvalitou vtipu bylo jako na horské dráze - jednou nahoře, jednou dole. Protože kdyby film byl takový jako jeho prvních deset a posledních pět minut, neváhal bych s plným počtem. Takhle hodně silných 80 %. Myslím, že oba díly si s chutí zopakuju. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré vtipy sú na hranici s genialitou. Iné sú za hranicou únosnosti. Je vtipné ako sa perspektíva mení. Keď som bol malý tak som to žral. teraz sa len pousmejem nad Carreyovskými kreáciami. Priemerná komédia, ktorá sa zasekla v čase. Pre súčasného diváka to musí byť niečo nedopozerateľné. Hoci scéna s nosorožcom funguje pre mňa furt. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Zvierací James Bond 2. Kua dobrý film, na ktorom sa zasmejem hádam aj za sto rokov, ak budem ešte na svete... :-) Tieto slová som už použil pri prvej časti, ale čo človek vymyslí na takúto bombu? Dokonca som bol jeden z tých šťastnejších a film som si pozrel v kine a tie prvé Cliffhangerovské zábery alebo paródia na Honbu za klenotom Nílu v domorodej osade, tak to boli iné bomby... :-) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Celkově o hodně horší než jednička, ale stejně zachovám 4 hvězdy. Tenhle film má totiž krom typických vad dvojek taky spoustu originálních a vtipných scén, které leckdy jedničku překonají (meditace v chrámu, soutěže s indiány, guano!?, pružinka na schodech :-D, nosorožec, a spousty dalších), takže už jenom proto si ty 4 hvězdy zaslouží. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Ace (Jim Carrey) trefí otrávená šipka do krku, avšak v jednom z dalších záběrů ji má v rameni. (Pepy)
  • Ve scéně, kde Ace (Jim Carrey) zpívá "Chitty Chitty Bang Bang", je přední sklo na autě rozbité. Hned v další scéně je ale celé. (Terva)

Reklama

Reklama