Alvin a Chipmunkové - Setkání s vlkodlakem (video film)
Alvin a Chipmunkové a vlkodlak
Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman
Alvin, Chipmunkovia a vlkodlak
Animovaný / Horor / Rodinný / Muzikál
USA, 2000, 77 min
Kathi CastilloHrají:
Rob Paulsen, Elizabeth Daily, Maurice LaMarcheObsah
Alvin a jeho bráchové vystupují v tematickém zábavním parku nazvaném vznešeně Majestic Movie Studios. Po jednom z jejich vystoupení prozkoumávají největší atrakci Frankensteinův hrad. Objeví tam doktora Frankensteina i s jeho monstrem, které všem nahání hrůzu. Pro tyhle rošťáky je to ale láska na první "leknutí". Monstrum se s nimi vydává na cestu zábavním parkem. Zanedlouho skončí všichni na tobogánu. Ten ale není poslední atrakcí, kterou navštíví. Jejich setkání se promění v sérii bláznivých a divokých kousků, které zaručeně pobaví celou rodinu. (JARDAHONDA) -
Další animovaný díl Chipmánků. Tentokrát se k Alvinovi a jeho bratům nastěhuje nový soused, z jehož domu jsou slyšet podivné zvuky a vytí. Alvin je přesvědčen, že jejich nový soused je vlkodlak. Do toho se Theodor začne chovat podivně, žvýká ponožky. Chipmunkové musí tuto záhadu rychle vyřešit, než se stane něco hrozného. (topr harley)
Campbell
Na tomhle jsem vyrůstal, jednou jsem to když mi bylo 10 přitáhl domů z půjčovny. Dříve bych dal 5 hvězd dnes již jednom 4*. Příběh Alvina a o tom jak se jeden chlápek Talbott přestěhuje jako soused. No a zjistí se že je vlkodlak. U TAlbotta mi přišla škoda že nebyl takovej jako ve filmu, celej zkleslej, tady už od pohledu vypadá jako hajzl. Písničky jsem nesnášel a nesnáším je ani ted. Děti by se u filmu mohly i bát. Asi nejlepší film s těmahle chlupatýma bestiema.(22.4.2012)
SOLOM.
Tak tohle pokračování se mi přece jenom líbilo o něco víc než předchozí díl. Ani tady to není sice žádná sláva, ale alespoň jsem se moc nenudil. Dokonce zde lze vycítit i o trochu lepší „strašidelnou“ atmosféru. Proměna ve vlkodlaka byla rovněž povedená, jen byla škoda, že jí nebylo možné vidět víckrát. Tentokrát se všechno netočilo jen kolem Alvina, ale i Theodore dostal více prostoru, stejně jako slušné množství vedlejších postav. Dokonce i dabing se lehce zlepšil.(2.8.2011)
Dejvi21
Rozhodně lepší než díl s Frankensteinem, zábavnější, strašidelnější atd. Jen škoda, že to dávali jen jednou na Primě a od té doby to nejde nikde koupit ani stáhnout. Je to prostě vzácný kousek jak mezi Chipmunky, tak mezi dvd. P.S. Po 4 letech jsem to našel (ale dělal jsem i jiné věci) a dám i 5*****, jelikož 99% gagů přežilo dabing, který taky není z nejhorších a upřímně, když se zamyslím nad tím, že je to pro děti, tak musím říct, že ani nám, co už jsme z dětských let vyrostli, se často nedostává tak kvalitních počinů, je to 100x lepší než většina novodobé dětské 3D tvorby, snad ten vlkodlak mohl dostat víc prostoru, nu což, několikrát jsem se upřímně zasmál a to nejsem infantilní ani jinak retardovaný, takže plné hodnocení dávám s čistým svědomím, když se to líbilo mně, děti to musí milovat.(11.9.2011)
Související
- Alvin a Chipmunkové 3 (2011)
- Alvin a Chipmunkové 2 (2009)
- Alvin a Chipmunkové (2007)
- Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem (video film) (1999)
- Alvin and the Chipmunks: Trick or Treason (TV film) (1994)
- Alvin & the Chipmunks (TV seriál) (1983)