Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých menej podarených pokusov Jima Carreyho. Navyše dojmy silne zrážal Dejdarov dabing. Jim Carrey už tu nie je tak šialený a uletený ako vo filmoch, ktoré z neho urobili absolútnu star. Ako keby sa začal počas natáčania pripravovať na svoje nasledujúce vážnejšie role, a preto tu presakujú nekomediálne úseky tak často. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nehrál Jim Carrey a nepředváděl tak svoje neskutečné xichty a hlášky, byla by to docela obyčejná tuctová americká komedie. Carrey však svými obličeji a grimasy kraluje celému filmu a předvádí tak další ze svých šílených komediálních eskapád. Je to démon, (který ovšem dokáže zahrát i vážné a charakterní role, proto ho mám rád, je vskutku výborný herec). ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey se zde nezvykle mírní a jde o jeden z mála filmů, kde je jeho excentrický projev logicky opodstatněný příběhem. Základní zápletka je navíc dobrý nápad, ale... TEN SCÉNÁŘ! Opravdu bych rád věděl, proč jsou scénáře hraných disneyovských filmů (Můj nejoblíbenější marťan, Inspektor Gadget, Myšák Stuart Little a celá řada dalších) tak ubohé a nudné. Takže je to jen další zbytečný film. 40 % ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Námět o právníkovi, který na jeden nemůže lhát je jednoduše geniální. Bohužel, scénář občas až moc spoléhá na Carreyho komiku. V několika místech se totiž ,,jeho´´ právník jenom různě svíjí a šklebí, aby nic neřekl. A tak se střídají geniální místa s těmi poněkud lacinějšími. Ale zasmál jsem se párkrát i nahlas a jako takový rodinný film na nedělní odpoledne je Lhář, lhář absolutně v pohodě. Hlavní myšlenka je moc pěkná. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Carrey jako právník s neskutečným postižením, z toho pramenící kvanta trapasů (to s novou slečnou ve výtahu není moje nejoblíbenější scéna, věřte nebo ne:)). Dejdarův dabing taky v pohodě, jediné co mi vadilo (ale o to víc) byl Cary Elwes, kterého bych spálil a zahrabal (ne za výkon, ale za to koho hrál). Škoda, že v češtině ten vtip tak nevyzní...Liar - Lawyer, vždyť je to jedno:)))) ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama