Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diggstown je město, kde milují nejenom utkání v boxu, ale především sázky na vítězství. Gabriel Caine (James Woods) tentokrát připravil nebývalou podívanou. Přemluví bývalého šampiona 'Honey' Roy Palmera (Louis Gossett Jr.), aby se postupně utkal s deseti soupeři. Jako vždy půjde o velmi tvrdá utkání, protože v Diggstownu neuznávají žádná pravidla. Caine chce dát lekci místnímu podvodníkovi Johnu Gillonovi (Bruce Dern), ale to by jeho boxer musel v ringu dokázat něco, co se ještě nikdy nikomu nepodařilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

James Woods v roli sebevedomeho managera starnouciho boxera Louise Gossetta Jr. uzavre sazku se zaporakem Brucem Dernem o to, ze jeho sverenec porazi deset boxeru z maleho mesta za jeden den. Nic neni tak jak se na prvni pohled zda a jeden svindl strida druhy. Misty vtipne a trochu predvidatelne pokoukani ktere rozhodne nezklame a docela potesi. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Béčková komedie o boxu (nevim, proč se tu píše, že je to sportovní drama), ve který nakonec zvítězí "dobro" nad "zlem". Nutno dodat, že "dobro" si k tomu vítězství pomohlo různejma úplatkama, švindlama a nefér taktikou, takže to aspoň neni takový vyloženě černo-bílý. Jinak boxu je tam celkem dost, ale pořád maj všichni ruce dole a chvílema snad i za zádama, takže to vypadá poněkud komicky. Ale nenudil jsem se, takže dávám 3 hvězdy. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Roy Palmer s poklidu užívá boxerského důchodu a vůbec netuší, že dva "gentlemani" právě uzavřeli sázku o to, zda Roy dokáže poslat k zemi během jediného dne deset chlápků z Diggstownu. Jedním ze sázejících je Royův kámoš Gabriel Caine, který za mafiánskou hotovost použitou k sázce zastavil vlastní krk. Roy nemůže nechat kamaráda v průšvihu, za neustálého žbrblání si natahuje rukavice a spěchá do Diggstownu poskládat na podlahu zástup místních sedláků. Jenže druhým sázkařem je místní starosta John Gillon, který význam slova ČEST nikdy zcela nepochopil a hodlá vyhrát za jakoukoliv cenu. A tak začíná kolotoč uplácení, podvádění, stěhování a hlavně velmi zajímavě nasnímaného boxu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hráči, Předehra, Léčka, Zápletka, Spojení, Spadla klec a Podraz. Nějaká shoda na základě názvů kapitol filmu George Roye Hilla by se našla, koneckonců, mělo se to jmenovat Midnight Sting, ale s důvtipem a elegancí už to bylo horší. Nebýt vzájemného špičkování dvojice Woods - Gossett Jr., hodila má oční víčka do ringu ručník.. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Gossetta mám rád ve všech filmech, ve kterých se objevil a to doslova, Půlnoční podraz nevyjímaje. Navíc jde tak trochu o sportovní téma a to já celkem můžu. Zase jsem se jednou utvrdil v tom, že velká spousta devadesátkových filmů, má svou velkou kvalitu i dnes a nemusí jít zrovna o kdovíjakou klasiku. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama