Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1971. Opravář letecké techniky Jim McCormick, který žije v městečku Madison a touží po zápisu do knihy rekordů, se rozhodne, že změní svůj život a rodině pomůže k penězům. Přihlásí se do soutěže hydroplánů, jejíž vítěz dostane 50 000 dolarů. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Falko 

všechny recenze uživatele

Drama podla skutocnosti, ktora mala naviac. Mozno je aj otazne, ci pre divakov tohto filmu je pretekanie na motorovych clnov zaujimave. Ak nie, tak je to strata casu. Ak ano, tak mozno to divaka bude bavit tak priemerne. Tazko povedat. Priznam sa, ze film som si pozrel hlavne vdaka Jimovi Caviezelovi, znameho z ulohy Jezisa vo filme UMUCENIE KRISTA alebo z FREKVENCIE. Ale chcem pochvalit aspon hudbu, ktora mi davala pocit, ze sa nedivam na lacny brak. ________ James Caviezel - (Jim McCormick) +++ Jake Lloyd - (Mike McCormick) +++ Mary McCormack - (Bonnie McCormick) +++ Bruce Dern - (Harry Volpi) +++ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po závěrečné scéně, s přihlédnutím k faktu, že příběh je inspirován skutečnými událostmi, bych rád udělil štědřejší hodnocení. Ovšem, to by se nesměly ozvat vzpomínky na první polovinu, kdy jsem měl potíže s udržením koncentrace. Tuctový scénář, který se nepodařilo zpracovat do zajímavé podoby. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Přeslazené drama o muži, který chtěl zvítězit před svým synem bez ohledu na důsledky. Vůbec ne špatně natočené, napsané nebo zahrané, jen prostě hodně sladké lidské drama, v kterém vše dopadne, jak by jste čekali po přečtení zdejšího obsahu. Ano, takových filmů je mnoho, neurazí a některé i zaujmou (např. V zajetí rychlosti) a jsou přímo stvořené pro televizní obrazovku, ale jinak bych na to nedoporučoval koukat... ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Budu trošku schovívavější a dám slabší tři. Je ale pravdou, že mne film zrovna moc neoslnil a to mám sportovní filmy rád. I to prostředí závodů motorových člunů bylo fajn, ale prostě to bylo natočené nezáživně a chvílemi dost nudně. Hudba taky nic moc, ty trubky jsou občas fakt děsné. Všimnul si někdo toho, že ten kluk měl celý film jedno triko? :-) Teda kromě závodů, tam měl žlutou košili. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama