Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Jasně, že tenhle romanticko-akční slepenec, na kterém je nejromantičtější Jackieho tréninková montáž, na vyšší než dvouhvězdičkové hodnocení nemá, ale naprosto mě odrovnal moment, v němž se během souboje ve skladišti odpadu změní boj z Jackieho iniciativy na jakousi tanečně-krasobruslařskou exhibici…no a samosebou přítomnost Qi Shu v jejím filmovém „věku nevinnosti“. ()

lip2 

všechny recenze uživatele

Před tím než jsem film shlédl tak jsem myslel že to bude nějakej brutalní akčnák podle nazvu ,ale i když to nebyl nějakej brutal nařez tak jsem se vyborně bavil jde vydět ,že jackie ma talent i na romantické komedie.Ten zavěrečný souboj se my líbyl .Myslím ,že tenhle fim s chanem patří mezi jeho lepší kousky (-: . ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála podarených chanových filmov. Rozhodne to má spád a vtip. Ja ako obdivovateľ chana som dostal to čo som očakával a predsa len niečo naviac. Chan v úlohe boháča ktorému tie peniaze nestúpli do hlavy a je dobrák je charizmatický a tak isto aj Qi Shu ktorá je asi jedna z najkrajších chanových kočiek aké som mal možnosť vidieť a plus teplý tony leung. Skrátka a trefne sa jedná o lepší chanov film a rozhodne jeho fanúšikovia nebudú sklamaný. Čo sa týka súbojov pár je ich tu naozaj prepracovaných ale finále je len na desať minút natiahnutá rezanica bez nejakých odmien takže to naozaj pripomína nejaké boxerské finále. Aj keď to bol možno zámer tvorcov trocha mi tam chýbali nejaké povestné jackieho vychytávky ale rozhodne sa jedná o slušný film, ktorý je mierne naivný, romantický, vtipný a akčný a tak to predsa máme radi tak čo. ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda romantiku. Nemám ráda romantické filmy. Nikdy jsme je neměla ráda, a pochybuju že se to kdy změní. Tak proč jsem tohle dokoukala celé? Jednoduše, ten film mi totiž nepřipadal tak romantický jako spíš roztomilý. Vážně Jackie Chan a Qi Shu jsou spolu hrozně cute, že mi ani nevadily ty laciné romantické scény, protože jsem si prostě pořád říkala jak moc je to roztomilé. Přesto že konec byl jasně předvídatelný skoro už od začátku, stejně mě to bavilo. A jelikož je to Chanovka, nesmím vynechat co jiné než- bitky! A ano, i ty tady stály za jako bitka s týpky v maskách a baseballovými holemi u motorky nebo bitka černého zápaďáka vs. bílého výhoďáka, kdy si z boxera prostě udělal Jackie svoje nunčaky...Jen jako akvarista musím vytknout ty dva Terčovce a další 2 ryby v jedné pidikouli, to jako fakt?! Na to jak se Bu tvářila jako velká akvaristka, si to tímhle zkazila :p :D ()

Paladin78 

všechny recenze uživatele

Je to hongongský romantický film. Průměrný romantický film. Ale to, co ho bezpečně zvedá se šedi průměru jsou dvě bojové scény Jackieho Chana s Bradley Allenem. Jsou to totiž jedny z nejlepších bojových scén, jaké znám. Bez drátů a jiných i digitálních pomůcek. Čiší z nich radost z boje, láska ke kung fu a mám z nich takovou tu radost, když vidím dva mistry dělat něco mistrovsky. Jo a je hezké vidět, jak taky jednou J. Chan bojuje s malým bělochem.....:-D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jackie Chan měl být původně jen producentem filmu, protože však dlouho toužil zahrát si i v jiném než akčním filmu, byl přepsán scénář a Chan obsazen do hlavní role. (Raztubyl)
  • Austrálčan Bradley James Alla (Alan) sa stal vôbec prvým neázijským členom kaskadérskeho tímu Jackieho Chana (C.N. Chan). V tíme dostal prezývku "Biely tiger". (rogger)

Reklama

Reklama