Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mám rád obaly od vhs. Člověk se na nich dokáže skvěle pobavit texty jako "Nejlepší bojové scény, co jste kdy viděli". Za těch pár korun to vždycky stojí, potvrdit si opak, který je většinou pravdivý. Instinkt lovce však neobsahuje nic kromě trochu romantiky, plácání rukama do prázdna a trapných hlášek sledujících pomocníků jednoho z hrdinů. Aspoň, že v soubojích Jackie nevypadá jako klaun. Ve srovnání s většinou ostatních Jackieho filmů jeho kvalitativní dno. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Opravdu nuda. Je to pomalé a zdlouhavé, takže se těšíte na chanovskou akci, která je ale tentokrát taky docela slabá. Až na několik vtípků, opravdu zklamání. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších filmů Jackieho Chana, nicméně jeho ekvilibristika s použitím motocyklu a posléze s jednou až čtyřmi baseballovými pálkami vyráží dech. Závěrečný fight se sice nese v ukázkovém fair-play duchu, ale chybělo mi víc akrobatických parádiček a Jackieho umění všechnocojekolemsedápoužít-dó... Velká nuda. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už lepší filmy s Jackie Chanem. Příběh o tom jak se bohatý podnikatel, který má všechno, zamiluje do chudé dívky a celý jeho dosavadní život obrátí naruby jsme už viděli v mnoha podobách. Průměrná komedie na nedělní večery.... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Instinkt lovce je jeden z horších filmů Jackiho Chana. Souboje jsou sice na dobrý úrovni, to se dalo celkem očekávat, i když Chan umí víc a choreografie některých soubojů neni úplně doladěná, možná se taky dala vypustit naprostá tupost jeho nepřátel, který maj iq jako zmrzlá makrela, ze začátku to bylo vtipný, ale postupem času už to začalo vadit. Ale to by se dalo přehlídnout, kdyby to bylo aspoň trošku vynahrazený příběhem, jenže příběh to jaksi taky postrádá, takže slabší 3* a nic víc. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná komédia s Jackie Chanom, ktorá patrí do jeho slabého priemeru. Má iba priemerný a na Hong Kongskú akčnú komédiu veľmi netypický príbeh o žene, ktorá nájde obyčajný odkaz vo fľaši a tak sa vydá do Hong Kongu hľadať svoju osudovú lásku a zamiluje sa do Jackieho Chana, obchodníka so smetím. Celý film má takú príjemnú pohodovú atmosféru, ale v tomto žánri to veľký klad nie je. Na jednej strane sa na celý film dobre pozerá a kvôli krátkej dĺžke ani nenudí, ale zároveń si nemyslím, že je dobrou voľbou, ked´ má film dostatok akcie a pritom hlavnému hrdinovi nejde ani raz o život a nie je vôbec nahnevaný a ani zranený. Ako som už spomínal, akcie je tu dostatok a je presne taká, akú si aj väčšina ľudí predstaví pri počutí pojmu akcia Jackieho Chana, teda v skutočnosti veľmi nereálna akcia s množstvom humoru. V rámci jeho tvorby patrí určite do podpriemeru, ale obidva súboje s Američanom sú dosť dobré a hlavne ten posledný, ktorý je výborný aj po humornej stránke. Pochváliť musím aj zaujímavú choreografiu s basebalovými palicami. Ale sklame, že tu Jackie Chan nepredvedie nič zo svojho kaskadérskeho umenia. Páči sa mi tu aj herecké obsadenie, hlavne Qi Shu a Tony Leung, ale jeho postava je tu úplne zbytočná. Tento film majú veľmi radi naše televízie, hráva niekoľkokrát za rok a aj ked´ Jackie Chan má množstvo podstatne lepších filmov, tak ma Inštinkt lovca vždy dobre pobaví, aj ked´ som ho videl už veľakrát. A určite ma baví viac ako napríklad Križovatka smrti alebo Shanghajský rytieri. 67% ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Veskrze příjemné překvapení..."Instinkt lovce" je první romantická komedie, ve které jsem měl tu čest Jackieho Chana vidět a přiznávám, že jsem se výborně bavil. Nejde totiž rozhodně jen o romantiku (mluvíme přece o filmu gumového Jackieho), ale i o vtip a bojové scény. Celý film má šmrnc a nadhled, utíká jako splašený kůň a dvě hlušší místa mu rád odpustím. Qi Shu je Jackieho rovnocennou partnerkou (ne jen přihrávačkou), je sladší než karamelka a ani další postavy se rozhodně neztrácejí...Co je ale v "Instinktu lovce" nejlepší, tak to jsou bezpochyb dva souboje Jackie Chan vs. Brad Allan - nejen, že jsou po choreografické stránce skvělé a občas do nich probleskne pověstná komika - především z nich totiž tryská neuvěřitelná radost z boje, z pohybu a úcta k soupeři. Tyto dvě scény si odnášejí mých soukromých pět hvězdiček a jsou hlavním důvodem (nikoli jediným !), kvůli kterému si při repríze "Instinkt lovce" nenechám ujít. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Koukám do programu a říkám si: "Sakra, Nova dává v 10 h nějakou čínskou bojovku s Jackie Chanem? Potom jsem zjistil, že ten název nějak neodpovídá tomu, co se tam děje. Tohle totiž je komedie, vážení. Takže kdo do tohohle jde s tím, že uvidí napínavý kung-fu film, tak bude nejspíše zklamán. Ale pokud vám, (stejně jako mě), stačí Jackie Chan a jeho typický styl boje, tak budete spokojeni. Neříkám, že to je bomba, možná je mé hodnocení trochu vyšší, než si tento film zaslouží, ale v sobotu ráno se mi vážně nechce uvažovat a chci se jen zasmát. U tohohle filmu mi to vyšlo. A Qi Shu má nejen roztomilé jméno.. :-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jackieho romanťárna, kterou jsem viděl v kratší verzi, takže mě místy přišlo, že chybí scény, které by snímku dávaly větší smysl. Tohle určitě není nějaký skvost v hercově filmografii, na druhou stranu změna je život a alespoň film nepůsobí tolik jednotvárně, oproti běžné tvorbě pana Chana. 50% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Slušná akční, komediální, Chanovská podívaná...Souboje u motorky velice dobré, vše bráno s jistým nadhledem. Při závěrečném souboji se překvapivě jede fair-play....Shrnuto: **** si zaslouží ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// Qi Shu a Jackie Chan, pěkný hudební motiv, tentokrát se mi líbila nadsázka a příjemná byla i romantika -vydařené bojové scény tady nehledejte, někteří soupeří jsou opravdu zvláštní/// Dobré a příjemné. Trošku změna oproti jiným Chanovkám a především je zde poznat azijský rukopis. Je to prostě odlišné oproti americké produkci a to tomuhle filmu přidává. Navíc jsou zde zvláštní záporáci. Jeden je dobrák, druhý hraje fér a ostatní jsou vypatlaní jako žáci zvláštní školy. No ale je s něma sranda. Instinkt lovce se mi líbil, bavil mě a zaujali mě i herci. Tenhle film si rád někdy zopakuji./// Celkem 71%/// ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v romantické komedii? CO???¨ No ano. A když se k tomu přidá jeden z úvodních motivů (vlastně nejméně dva) jako vystřižený z Beethovena (ne Ludwiga Van, ale toho chlupatého bernardýda), tak je jasné, že začne být zle. Halt Jackie není, co býval. Ale slečna v hlavní úloze... na tu se aspoň dá dívat. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dal bych za 2*, ale díky bojovým scénám s Rockym po odtučňovací kůře:-) se přikloním k průměru. Jackie vzal svoji roli milionáře docela vážně a někde, ani nevím kde:-), se vytratily jeho komické parádičky. To mi asi chybělo nejvíc a oželel bych i naivní barbienovský příběh a Bu:-) 45% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v romantické komedii? Dá se to. Jeden dva souboje s Bradley James Allanem a... akce poměrně slabá. Konec ale mohl být kratší. ()

Reklama

Reklama