Reklama

Reklama

Superpolda

  • Hongkong Chao ji ji hua (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hongkongské posvětí chystá přepadení Centrální banky. Do policejního týmu, který má za úkol teroristy zlikvidovat, je povolána i nejlepší policistka pekingského sboru Hua (Michaelle Yeoh). Hua netuší, že tato mise pro ni nebude jen dalším rutinním případem, ale i těžkým osobním bolem s vlastním svědomím, neboť vůdcem gangu není nikdo jiný než její bývalý přítel, Ah Fung, voják a veterán z Vietnamu, který neodolal volání peněz a přešel do řad protivníka. Nesmiřitelný boj profesionálů začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Mol 

všechny recenze uživatele

Wou. Je vidět jak obrovský vliv měl na film HK Bruce Lee. Snad v každém druhém akčňáku je nějakej odkaz na jeho filmy. Tenhle nevyjímaje. Navíc potěší i mini role Jackie Chana a fakt, že tento film se jakože odehrává v příběhu jeho filmů police story. Ovšem jestli je v tomhle filmu něco lepšího než gunfighty a kopy, tak je to rozhodně ta romantická část. Ano je to tak. Není jí tam mnoho, ale přidává do děje emoce, které by jinak v obyčejném zabíjení chyběli. Závěrečná scéna v tunelu měla koule jak na bowlingu a přešel mi i děda mráz po zádech, když se zavírali vrata. Pěji chválu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hm, Cenovic Dzudyna sa tu mihne na tusim minutu ci dve, a ma akysi stek vo filme. Takze Cenovka ani omylom, skor ide o film stylu girls with guns - a hlavnou hviezdou bola Michelle Yeoh. Ako pise Snajpr18 - keby nebolo tej banky a tej sceny, je to slaby nudny podpriemer. Takto aspon slusny film -urcite radsej pozriem toto nez Billy Elliot povedzme . 62 % ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že tento kousek, ačkoliv je málo známý tak rozhodně oplývá kvalitou, a není to jenom tím, že by tu všechno táhla Michelle, naopak její mužští kolegové nezůstávají ve zručnosti pozadu. Uvidíte přestřelky nejtěžšího kalibru, vynijkající choreografii osobních soubojů, kdy je sice vidět, že rejža si pomáhal silně střihem a zrychlováním záběrů, ale i tak to funguje. Důvodů pro smích jsem si tu nevšiml, komedie se do popisu asi dostala omylem. Je to těžkotonážní nízkorozpočtové béčko, kde nějaké dramatické pokusy a hloubku charakterů nemůžete čekat, ale ale má to fakt koule, napětí, vynikající automobilovou honičku, skvělě vygradovaný závěr, v rámci žánru, patří film do silného nadprůměru. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film s vynikajúcou Michelle Yeoh v hlavnej úlohe. Má zaujímavý príbeh o policajtke z Číny, ktorá je povolaná do Hong Kongu, aby pomohla polícii so zastavením jednej zločineckej skupiny, ktorú ale vedie jej bývalá láska. Zo začiatku ešte určite pripomenie Police story 3, hlavne postavou, ktorú tu predstavuje Michelle Yeoh a ešte niekoľkými známymi hercami, ale inak mi to pripomína skôr Red force. Akcie je tu dosť a som s ńou aj spokojný. Nevyznačuje sa veľkoleposťou, nápaditosťou a množstvom kaskadérskych kúskov ako tomu bolo v prípade Police story, ale je tu dostatok kvalitných a dobre natočených súbojov a dobrých prestreliek. Najviac sa mi páči finále v banke, kde dôjde k postrieľaniu ochrankárov a následnej akcii hlavných hrdinov, výborné prepadnutie zločineckej skupiny v ich dome políciou alebo aj zaujímavý začiatok so zneškodnením únoscov. Najviac ma tu na moje prekvapenie sklamal Jackie Chan. Nie, že by bol zlý, ale stvárnil úplne zbytočnú postavu v úplne zbytočnej scéne, ktorá pre tento film nemá žiadny význam. Na tento film som sa tešil hlavne kvôli mojej obľúbenej Michelle Yeoh, ktorej ale najslávnejšie filmy sú tie, kde hrala po boku slávnejšieho kolegy. A v tomto filme, ale hlavne v Red force mi dokázala, že aj sama nemá problém utiahnuť film. Objektívna kvalita filmu- 67%, film sa páči mne na 75%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Michelle Yeoh známá jako insp. Jessica Yangová z filmu "Police Story 3: Superpolda" se vrací. Je vyslána do Hong Kongu, kde má dopadnou jeden gang. Neví však, že jeho šéfem je její bývalý přítel. Jackie Chan si také zopakoval svojí postavu policisty Chana z Police Story, ale jen v jedné malé scéně, kde v převlečení za ženu dopadne bandu přepadávající zlatnictví. Scénář : Mok Tang Han a Sui Lai Kang. Kamera : Oliver Wong. Hudba : Michael Wandmacher. Hrají : Michelle Yeoh alias Jessica Yangová. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Jackie Chan si zopakoval svojí postavu policisty Chana z Police Story (1985), ale jen v jedné malé scéně, kde v převlečení za ženu dopadne bandu přepadávající zlatnictví. (Terva)

Reklama

Reklama