Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Detektiv Rya (Jackie Chan) kdysi slíbil umírajícímu příteli, že si nikdy nic nezačne s jeho dcerou - jenže po řadě let je do něj schovanka zamilovaná a on do ní taky, jenže slib je slib. A k tomu všemu se oba rozhádaní detektivní partneři dostanou na loď, která je přepadena gangstery. Postmoderní film Wonga Jinga neustále přiznává vlastní filmovost, pracuje s nejabsurdnějším humorem (úvodní sekvence se udává v namalovaných kulisách a paroduje smutná finále policejních buddy movies), každou vtipnou scénu dohrává za hranice vtipnosti a ještě si libuje v tom, jak to udělal. Paroduje počítačové hry (Street Fighter), konkrétní filmy (na plátně běží Game of Death s Brucem Lee, a hrdina před plátnem porazí hrdinu tím, že kopíruje pohyby Bruce Lee) i žánry (od romantické komedie po akční thriller). Možná nejzběsilejší film, který během osmdesátých a devadesátých let v Hong Kongu vznikl (byl natočen podle japonského komiksu). ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan jako Chun-Li (Street Fighter)! Vážně je třeba něco dodávat? (Plánujete-li film sledovat pod vlivem alkoholu nebo lehkých drog, bez obav si hvězdičku nebo dvě přimyslete.) 70% ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle uchylarnu neexistuje stupnice, podle niz by se dala hodnotit. Bavil jsem se velmi dobre. A pokud se chcete dobre bavit i vy, zapomente na vsechno, co ocekavate od filmu, protoze tohle jakakoli vase ocekavani bezpochyby nesplni. Je to neco jako videoklipovy comics plny prehravajicich hercu a zjevne cele postavene na improvizaci na zaklade dvoustrankoveho scenare. Navic obsahuje City Hunter scenu, ktera dela ze vsech filmu podle pocitacovych her jenom hloupy vtip. Moje hodnoceni "odpad!" chapejte tak, ze proste nevim, jak mam tento Jackieho ulet hodnotit, to vazne nejde, fakt ne. Timto vyzyvam POMA, aby zavedl dalsi stupen na hodnotici stupnici a sice ":-O" ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina Jackieho filmov je aj tento zlý....ale má jedno ale, a to je to, že je to neskutočne zábavný zlý film. Normálne by som dal za štyri ale ten Streetfighter je :-)))))))))) 9/10 ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Sing si lip yan je neuvěřitelná groteskní konina i na Jackie-ho Chana, ale i tak jsem se celkem bavil a konec měl oproti začátku aspoň šťávu a dobrou akci. 45 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Šílenost, kterou jsem nerozdýchal, protože na mě byla přece jen moc infantilní a dementní. Jackie se také k hotovému filmu neznal a v tisku napadl jeho režiséra Jing Wonga, který kontroval tím, že Jackieho zkarikoval ve svém následujícím filmu VELKÉ RIZIKO s Jetem Li. Extrémně trapný groteskový humor (strašlivé přehrávání, neustálé pády ze stoje na záda) jen stěží vyvažují souboje nahuštěné do druhé a třetí třetiny filmu, ze kterých zaujme především ten s Bruce Leem a ten "videoherní". Jednu hvězdu dávám hlavně za hezká děvčata. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá akčná bláznivá komédia s Jackie Chanom, ktorá patrí medzi jeho lepšie filmy. Má dosť dobrý príbeh o súkromnom detektívovi, ktorý prijme ponuku vplyvného muža nájsť a priviezť späť jeho dcéru na úteku, pričom pri jej prenasledovaní sa dostane až na výletnú loď, no práve tú obsadia teroristi. A tak spolu s novými priateľmi musí zachrániť celú situáciu a navyše musí odolať pôvabu svojej asistentky, keďže jej otcovi sľúbil, že sa jej ani nedotkne. So spracovaním som nadmieru spokojný, zápletka na prvý pohľad síce pripomína niekoľko žánrových klasík, ale v tomto prípade sa tvorcovia aj tak vybrali úplne inou cestou. Toto je jednoducho nanajvýš absurdná komédia, ktorá sa ani na okamih neberie vážne a síce sa tu nájde aj pár trochu slabších miest, ale našťastie nikdy netrvajú dlho a tak si to takmer po celý čas udržuje vysokú úroveň. Navyše je tu množstvo zaujímavých postáv, ktoré majú svoj priestor, pričom na ich spoločné fungovanie je skutočne radosť pozerať a tak si v rámci možností takmer ani nemôžem sťažovať. Akcie je tu dosť, ale tentoraz ani nemá veľký zmysel ju hodnotiť. Ale nie preto, že by jej bolo málo, alebo že by bola zlá, len je jednoducho plne prispôsobená potrebám filmu, takže tu nie je miesto na užívanie si náročnej choreografie alebo kaskadérskych kúskov. Ale aj tak ma rozhodne nesklamala, nápadov a dobrých momentov je tu dosť a udržuje si slušnú úroveň zábavnosti. A najlepší je asi súboj v kine. Po stránke humoru som veľmi spokojný, ako som spomínal, je úplne blázniví, takže tvorcovia sa nedržali žiadnych hraníc, oceňujem aj jeho originálnosť a nápaditosť a našťastie sa ho aj podarilo udržať v ideálnych hraniciach, aby to bolo stále vtipné. A tak sa tu nájde plno výborných scén a momentov, pričom ani neviem vybrať to najlepšie, takmer celý čas som sa bavil výborne. Len horšie na mňa pôsobí paródia na videohru, určite je to zaujímavý nápad, ale pre mňa je to najslabšia časť filmu, moc mi to nesadlo. Herecké obsadenie je výborné, Jackie Chan síce toho v akcii až tak moc nepredvedie, ale to mi vôbec nevadí, aj tak je tu skvelý, potešia slušní záporáci, obzvlášť Richard Norton a Gary Daniels a veľkým plusom je aj prítomnosť množstva vydarených ženských postáv, ktoré to mimoriadne spríjemnia. S réžiou a technickou stránkou som veľmi spokojný, pre potreby filmu úplne ideálne. Síce je to úplne iný film, než na aké som od Jackieho Chana zvyknutý, ale s tým nemám ani najmenší problém, keďže rozhodne patrí medzi to lepšie z jeho tvorby a aj po viacerých pozretiach ma stále baví rovnako. 79% ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Fantasticky sialena vec, kombinujuca v sebe to najlepsie z Hong Kongu a "Chaplinovsky" slapstick humor. Akcia zabera asi tak 90% filmu a pani moji, je prvotriedna. Trvalo mi asi tak 15 minut, kym som sa na tuto akcnu grotesku naladil a az do konca som sa uzasne bavil. Jackie tu je jednoducho ako nezastavitelne tornado. Street fighter rulez :).(9/10) ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa len tak často nevidí !!! Najprv mi spadla sánka dole a zdvihol som si ju až pri záverečných titulkoch. Toto bol nechutný mix rumunskej horalskej komédie s gruzínskym predrevolučným dielom, šmrcnutý debilnými ksichtami Paola Villagia aka Fantozziho. Pristihol som sa, ako som zopárkrát krútil neveriacky hlavou, či to tvorcovia filmu mysleli vážne, alebo nie ..... Komédia je jedna vec a paródia druhá - toto však malo ďaleko aj do jedného a j do druhého. Vrcholom všetkého boli dementno-debilné ksichty hercov pri kváziúsmevných scénach. Nie, páni a dámy, toto nebola moja šálka čaju ...Brrrrrrrrr ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mega ujetá záležitost ke které se údajně nehlásí ani Jackie Chan. Na tenhle film je potřeba se naladit. Pokud vás irituje Asijský humor, tak si WTF? budete říkat každých pět minut. Naštěstí na tři trapný vtipy připadne i sem tam nějaký povedený a režisér Wong Jing potvrdil, že akci točit umí. Navíc na straně záporáků je moje oblíbená béčková dvojka Richard Norton a Gary Daniels, takže úplně odjebat to nemůžu, ale zase ty původní čtyři hvězdy byly ode mě přeci jenom trochu přehnaný, takže neutrální lepší tři hvězdice jsou tak akorát.65% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ignoroval jsem varování a pustil jsem se do této skopičiny. No nebudu to tady nějak obcházet, je to volovina kolosálních rozměrů, nedovedu si představit že by v té době měl třeba vzniknout druhý díl. Nedávno jsem viděl Chůvu v akci, ale ta je oproti tomuhle nadprůměrné geniální a nadčasové dílko. Na Městského lovce se pochopitelně již nikdy nepodívám. Jedna hvězdička za Bruce Leeho, přestože byl jen na plátně. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Jackie Chana všeobecně nesnáším. Nemám rád jeho xicht a dokonce ani hlas jeho českého dabéra. Možná umí dobře kung-fu, aikidó, bušidó se šódó, maki suši a kdo ví co ještě ale filmy s ním nemusím a vyhýbám se jim. O Městského lovce jsem jen náhodou zavadil v TV... Proboha, jak jen toto mohl někdo dát do distribuce a předložit západnímu divákovi... Znovu jsem si ověřil, jak jsou Asiaté divní. Příšerná, uřvaná, afektovaná krávovina plná nesympatických herců a nehezkých hereček.... Už nikdy více, brrrr... ODPAD ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 7/10/// +výborný a hravý soundtrack, tak moc střeštěné, až je to zábavné, dobrá choreografie, parodie na Street Fighter, kočky -dlouho mi trvalo, než jsem tomu přišel na chuť, je to obrovská střeštěnost/// Na tohle potřebujete hodně silněj žaludek, hodně trpělivosti, mozek odstěhovat na druhej konec světa a vůbec o tom filmu nepřemýšlet. Jackie má hodně akční, bláznivé a trhlé filmy a tento nad nimi ještě viniká. Později jsem si však na bláznivé tompo zvykl a docela se i bavil. Nejlepší byla asi parodie na Street Fighter./// Celkem 69%/// ()

Idaho odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, proč? Pominu-li fakt, že v anime Ryo Saeba o Kaori nikdy ani okem šmíráka nezavadil (to že se s ní seznámil až když byla dospělá - to je další věc), že nikdy nedostal od nikoho nakládačku, že (téměř) nikoho nikdy nezastřelil, že se všem zločincům při vyslovení jména City Hunter ježily hrůzou chlupy. Zůstanou mi pouze, docela dobře udělané souboje. Co má však tohle společného s vynikající animovanou předlohou? Nic, vůbec nic! Jackie Chan udělal ze Ryo Saeby naprostého chudáka. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Já se smál od začátku až do konce a ani se nemyslí,že je to to nejhorší co Jackie natočil - takové Bláznivé poslání to je daleko horší. Souboje jsou skvělé,Richard opět exceluje. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že mnoho hodnocení tohoto filmu je tak rozdílných, protože film je to hodně ujetý. A v tomto případě, hodně ujetý, znamená brutálně ujetý:-) Tady se asi Jackie totálně vyřádil a na výsledku je to znát....a pro mě v tom dobrém slova smyslu. Podle mě je to asi jeho nejlepší komediální role a zároveň soubouje jsou docela nápadité a zábavné. "To je moje přítelkyně!!" "Jak si mi to řekl?" "...ty zrůdo..." :-) 80% ()

Reklama

Reklama