Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Wallace (Robert Malcolm) přijíždí do Hong Kongu za jediným účelem. Zničit gang prodejců drog. Spolu s ním přijíždí i dvojice Supermanů Max (Antonio Cantafora) a Jerry (Salvatore Borghese). Podaří se jim společně zničit grogovou mafii? (Terva)

Recenze (2)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kombinácia talianskej bláznivej komédie a hongongského akčného filmu, mohla dopadnúť aj lepšie. Čo sa týka toho humoru, zaujme zrejme iba scéna s inštalatérmi a vzhľadom na akčnosť tohoto snímku, ide o tú lepšiu polovičku, teda to čo najviac zaujme. Ináč je to mierne podpriemerný mix dvoch žánrov, ktoré viditeľne k sebe nepasujú. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

FBI kapitán Robert Wallace (Robert Malcolm) je vyslán do Bangkoku, aby vyšetřil zmizení šesti amerických občanů, ale tam se nezdrží dlouho, protože stopa vede do Hongkongu. V Hongkongu se setkává s vykutálenými kamarády Maxem (Antonio Cantafora) a Jerrym (Sal Borgese), kteří se učí kung-fu u mistra Tanga (Lo Lieh) a mají v plánu vykradení trezoru na americké ambasádě. Vše se vyvine tak, že kapitán Robert Wallace také podstoupí výcvik v kung-fu. Samotné finále a záchrana zajatců se odehrává na Taiwanu... O akční choreografii se postaral Jackie Chan v titulcích filmu uvedený jako Chen Hsin. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama