Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (685)

liskam 

všechny recenze uživatele

Film pro celou rodinu z dílny a světa Marvelu. Takhle nějak bych tento snímek charakterizoval jedné větě. Ant-man díky své minulosti a rodině je jasný tip pro takovýhle film, takže je naprosto logické, že toho filmaři využili a opět vytvořili něco co je jiné než strážci, avengeři, spidermani a další. Dobře se na film kouká a přestože to není žádná nabušená jízda drží si kvalitu a jako celek funguje. Teď když nad tím zpětně přemýšlím, bylo mi vlastně úplně fuk že hlavní záporné postavy vlastně nefungují, nebyl zde primární souboj dobrá a zla. Ale přežil, neublizovat hodným lidem a být se svými blízkými. A taková linka je vedena celým snímkem.. Za mě 75% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me po prvnim fajn dilu trochu zklamani. Vicemene dostavame to samy, co minule, ale tak nejak uz to neni tak zabavny. Akce tu moc neni, vetsina ji navic byla provarena v ukazkach a ta co tu je, by urcite mohla bejt i napaditejsi a vic vyuzivat zvetsovacich/zmensovacich schopnosti. Aby to tak nebyla jen spousta kecu, tvurci pridali na humoru, fory jsou fajn, ale vetsinu jich obstara misto sympatickyho Rudda naprosto perfektni Pena. No a jinak samotnej pribeh je v podstate o nicem, neustale nekdo nekoho pronasleduje, furt se honi zmensena laborator a kdyz uz po stopadesaty zase nekdo nekomu neco ukradne, zacne to bejt krapet otravny. Zaporacka Ghost je pak docela tragicka. Celkove by to proste chtelo zapracovat na lepsim pribehu, protoze akci nebo rozpoctem se to s hlavnima MCU filmama fakt rovnat nemuze. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

More of the same, dalo by se říct. Už první Ant-Man mě extra nezaujal. Nemám zrovna v lásce Paula Rudda, vizuálně mi film připomínal výpravnější epizodu nějakého televizního seriálu a mezi marvelovkami ho řadím na jedno z posledních míst. Na druhou stranu ho dovedu bez problémů respektovat jako popcorn, který má být pro celou rodinu. A tím je i Ant-Man 2. Dalo by se říct, že pokud vám jednička sedla, dvojka vás nezklame, protože sází na to samé co první díl. Logicky jsem z ní tak moc odvařený nebyl.Peyton Reed pořád neumí udělat nic, co by bylo vizuálně zajímavé a sází na Rudda, legrací a divné vedlejší postavy. Je to škoda, protože tu má k dispozici hodně zajímavou záporačku, kterou by dokázal někdo zručnější a s vážnějším přístupem vytěžit mnohem lépe. Tady se ale dopředu cpe legrace, které bylo na můj vkus zbytečně hodně a navíc se s ní často balancovalo na hraně trapnosti. Nechci však k tomu filmu být nefér. U Marvelu oceňuji, že se pokouší filmy nějak žánrově odlišovat. A mně tenhle žánr jednoduše moc nesedí. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Spousta situací vtipných k zbláznění stejně jako v prvním dílu, ale na rozdíl od něj párkrát také závan humoru za každou cenu. Snad jsem čekal, že bude hlavní hrdina o trochu dospělejší a že bude zápletka o něco vážnější - osudovější (mnohem více než ten hlavní mě zajímal příběh Hanka a Janet), ale to se nestalo a v závěru filmu mi došlo, že něco takového by Ant-Manovi vlastně možná ani neslušelo. Možná. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je opäť značne detinský a skôr sa snaží byť groteskovo zábavný, než aby si robil starosti so zápletkou alebo hlbšími emóciami. Dočkáme sa najrôznejších gagov sa zväčšovaním / zmenšovaním, ale je ich vlastne prekvapivo málo a ich nápaditosť je prekvapivo nedostatočná. Pri akčných, trikových a smiešnych scénach sa divák aspoň nenudí. Ale scenár je naozaj veľmi chatrný a pripomína nejakú triviálnu počítačovú hru, kde musíte zohnať objekt X, aby ste vykonali akciu Y, ale ukradne vám ho záporák Z, takže musíte najskôr za ním, atď. atď ... Scény, v ktorých sa vážne rieši manželská alebo rodičovská láska, sú potom takmer k neprežitiu. Paul Rudd je sympaťák, ale má v scenári príliš málo príležitostí prejaviť svoj komediálny talent. Michael Peña a jeho dvaja kolegovia sú opäť absolútne nevtipní a najradšej by som ich zabil. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • V předloze Ant-Man (Paul Rudd) cestuje do Microversu a ne do Quantum Realmu. Studio Marvel muselo pozměnit název tohoto „mikro/kvantového“ světa, protože práva na název Microverse vlastní pro filmové účely společnost Hasbro. (UncleMorty)
  • Natáčení probíhalo pod falešným názvem, aby se předešlo nežádoucí pozornosti. Zněl „Cherry Blue“. (griph)
  • V jedné ze scén pronese Scottova dcera Cassie (Abby Ryder Fortson), že by chtěla být jeho partnerem, a opakovaně prohlašuje, že chce pomáhat lidem jako Scott (Paul Rudd). V komiksech se Cassie Lang stane hrdinskou Stature, která se také umí zmenšovat. (NiWi)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama