Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Připadám si jako James Bond, ale hezký holky tu nejsou." Kdybych mi někdo dal úkol proletět se na Ukrajinu, zapsat časy sedmi návštěv sledované dámy na WC, dostat miliardu hřiven a užít si den volna, tak bych to asi bral. Neznám sice aktuální kurz hřivny k juanu, ale miliarda zní dobře. Jen by se do toho nesměla vloudit ukradená jaderná hlavice, což už je záležitost spíše pro Jackieho. Mě při jeho pověstné akrobacii nejvíce pobavila bojová ekvilibristika s rozkládacím žebříkem, mavaši-geri chůdou do prvního patra a podvodní kopací masáž doprovázená nechápavými pohledy udiveného žraloka. Tohle je prostě přímočarý útok na prvotní signální soustavu a já jsem se zapomněl krýt. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Jackie ma nesmiernny pohybovy talent a je v podstate aj dobrym komikom. Akonahle je vsak obsadeny do seriozne tvariaceho sa filmu, je to bieda. A ked sa este k tomu prida fakt, ze ten film sa skutocne len tvari byt seriozny, vysledok je tu. Okrem dvoch troch v celku zaujimavych scen a jednej skvelej rebrikovej sceny tento film nema co ponuknut. Jackie to jednoducho vie lepsie. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Klasický Jackie. Tenhle film se až neskutečně blíží bondovkám. Jackie projezdí kus světa - od zasněžených horských vrcholků až po slanou mořskou vodu. Jenže co naplat, současně patří k těm méně výrazným filmům v jeho kariéře, o nichž se nic moc napsat nedá. Jackie kope, skáče, využívá nejrůznější předměty k sebeobraně - prostě jackie tak jak ho mám/e rádi. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na Jackieho Chana slabej pokus. Jeho filmy se vždycky vyznačujou skvělou choreografií soubojů a tu a tam vtipnou vložkou, která film odlehčí, ale tady se to nějak nedaří. Akce je velice slabá, děj podprůměrný a nezáživný a Chan nudnej. Je velká škoda, že tady nebyl skoro vůbec využitej potenciál, kterej v sobě má Chan. Jemu stačí jen prostor v soubojích aby dokázal i podprůměrný film vytáhnout víš, ale tady se mu moc prostoru nedostává, ale i tak za 3 ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Filmy s Jackie Chanom som mal vždy rád (narozdiel od filmov so Seagalom alebo Van Dammeom), First Strike je klasický Jackie Chanovský film. Ako najlepšiu scénu hodnotím bitku pod vodou, to bol naozaj úctyhodný výkon Jackieho. Tiež nepochopím, ako Jackie mohol súhlasiť s tým plávaním v ľadovom jazere a doteraz mám pred očami scénu, keď vyliezol z vody... Ten chlapík je proste úžasný. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)
  • Film je volným pokračováním série Police Story. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama