Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Proč by Jackie Chan s piruetami, které nechápe ani mistr kung-fu, měl být špatný? U tohohle filmu jako u většiny jeho jsem byl vždycky spokojený. Příběh nic moc, ale ta akce, ta je proslulá. Kór u těhlech filmů. Drsný ale jsou ty konce, kde režisér do titulek vrazí nepovedené scény a Jackie si v nich vždycky něco zlomí. Tak zlomených kostí jiný herec snad nikdy neměl. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Připadám si jako James Bond, ale hezký holky tu nejsou." Kdybych mi někdo dal úkol proletět se na Ukrajinu, zapsat časy sedmi návštěv sledované dámy na WC, dostat miliardu hřiven a užít si den volna, tak bych to asi bral. Neznám sice aktuální kurz hřivny k juanu, ale miliarda zní dobře. Jen by se do toho nesměla vloudit ukradená jaderná hlavice, což už je záležitost spíše pro Jackieho. Mě při jeho pověstné akrobacii nejvíce pobavila bojová ekvilibristika s rozkládacím žebříkem, mavaši-geri chůdou do prvního patra a podvodní kopací masáž doprovázená nechápavými pohledy udiveného žraloka. Tohle je prostě přímočarý útok na prvotní signální soustavu a já jsem se zapomněl krýt. ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Akční film První rána jsem viděl poprvé na videokazetě z videopůjčovny. Vůbec jsem tenkrát netušil že je to další díl série Police Story. Režie se ujal týpek předchozího dílu Stanley Tong, tak že je to pochopitelný že tohle je čtyrka. Akční scény v tomhle filmu už nejsou tak dobrý jako v předchozích dílech, ale pořád je to skvělá akční zábava. Kaskadérský kousky Jackieho Chana jsou jako vždy skvělý. Kdyby tohle byl samostatnej film co by k sérii Police Story vůbec nepatřil, nebylo by to na škodu, tenhle díl vůbec nevypadá jako ve stylu předchozích dílů. Ale dobře jsem se u toho bavil, další dobrej film Jackieho Chana. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Spájať tento film so sériou 'Police Story' bol na Jackieho veľmi trúfalý ťah. Z komernčého hľadiska možno, fajn. Ale táto kvázi-časť nemá s predchádzajúcimi moc spoločné. Začínajúc nevážnym a predovšetkým slabším scenárom až po hollywoodske opojenie. Gumkáč Jackie ale svojou šupa-akciou prevalcuje tieto chyby a zanecháva vo mne scény s rebríkom, na streche, s gorilami s Nathanom Jonesom vo vedení. A koala rulez. 70%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Už ve třetím POLICE STORY si Jackie udělal výlet do Číny a tentokrát to vezme přes Ukrajinu až do Austrálie. Inspirace bondovkami, které rok předtím znovu nakoplo ZLATÉ OKO, je zjevná a přiznaná a ne, že by si Jackieho fanoušek opět nepřišel na svoje - Jackie proskakuje žebříky, kungfuje pod vodou a metá kotrmelce na chůdách - ale ve výsledku je to průměr a nejslabší díl série. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Film je volným pokračováním série Police Story. (CrypzzXD)
  • Jackie Chan si při akční scéně rozrazil rty. (CrypzzXD)
  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)

Reklama

Reklama