Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu Jackieho kung-fu komédii tento krát pod taktovkou Sammo Hung Kam-Bo. Nemôžem si pomôcť, ale zasadenie filmu na horúci juh európy mi hlavne spočiatku evokovalo komédie dua Spencer-Hill (vznikalo v zhruba rovnakej dobe). Príbeh je jednoduchučky (to nás netrápi) a slúži viacmenej ako omáčka ku komickým situáciam. Tých je tu celkom dosť vychádzajúcich predovšetkým zo starého známeho elementu: pekná žena a dvaja chlapi. K tomu je pridružená dejová linka v podobe packalského skorodetektíva Mobyho. Mňa moc táto komediálna časť nezobrala a viac som sledoval hodinky než film. Na môj vkus a tu opičárnami celkom šetrilo a hlavne stred filmu mi prišiel dosť prázdny. A aj keď sa to tvorcovia snažili na konci dohnať, dych im viac ako na tri hviezdičky nestačil. Ešte jedna vec ! Biao Yuen s tými popolníkmi na nose vyzerá ako informatici od nás zo školy (asi si začnem dávať pozor). ()

otík 

všechny recenze uživatele

Správně trhlá akční komedie, která sice od začátku nehýří akčními scénami, ale když přijdou, tak stojí zato. Dva přátelé a jejich třetí přítel - soukromé očko, se dostávají doprostřed honičky za krásnou dívkou, která je dědičkou velkého bohatství a její nevlastní bratr se snaží ji odklidit, aby to bohatství získal sám. Jsou tu nezapomenutelné akční scény, slušné automobilové honičky a hlavně totálně gumoví hlavní tři hrdinové. Velmi podařené. ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Tento film mám rád. Je tu trojice Jackie, Sammo a Biao a všichni tři se výborně ohání. Jejich kombinace dycky potěší, ale co naplat, je tu první spolupráce v závěrečném fightu Jackieho a Bennyho Urquideze, který je naprosto ultimátní a celej fight doporučuju, protože je to skvělá podívaná. Jackie se nebál ani agrese a fight strašně dobře odsýpá. Tohle zabaví. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Konečne som videl aj tento film s troma najznámejšími čínskymi hercami jednej generácie a musím povedať, že som sklamaný. Hrajú tu totiž troch idiotov, ktorých konanie nedávalo žiadny zmysel. Ani humor ma neoslovil, čo sa mi v chanovkách nestáva. Jediné čo stálo za to, bola záverečná bitka, kde každý ukáže čo je v ňom. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (NOVA 1998) = +SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DajTo! = 5.2.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2012) = --- DER POWERMAN, tak pod týmto názvom som kedysi tento film videl a včera som si túto akčnú kung-fu smršť zopakoval vďaka VAPETu. Bez akejkoľvek nostalgie možem potvrdiť, že aj po rokoch šlape táto pecka vo vysokom tempe od začiatku dokonca. A podobne ako ostatní fanúšikovia adorujem najmä záverečnú polhoďku, v ktorej okrem ústrednej trojice rozpútajú "peklo" Benny "The Jet" Urquidez a Keith Vitali. No a mužské oko poteší aj španielska krásavica Lola Forner, ktorá je slovenským divákom známa (okrem klasickej Chanovky BOŽSKÁ RELIKVIA a.k.a. Die rechte Arm der Gotter) ako hviezda Trančíkovej rozprávky Mikola a Mikolko. (28.7.2009) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Keith Vitali něšťastně uzemnil i Sammo Hunga kopem do hlavy, ale jelikož byl poučen už z předchozí lekce s Jackiem, nevypadl z role a čekal, dokud Sammo neřekne střih, což se zdálo být jako věčná doba. (SG-1)
  • Kvůli pověře se film jmenuje Wheels on Meals a ne "Meals on Wheels". Golden Harvest produkovala dva filmy, jejichž názvy začínaly na písmeno M (Megaforce a Menage a Trois), oba ale byly spíše propadáky. Proto přehodnotili název, aby ten samý problém nepostihl i tento film. (SG-1)
  • Pojízdná filmová kantýna je upravená dodávka Mitsubishi Delica. Ve scéně skoku přes most je však nahrazena podobně vypadající Toyotou HiAce. (Raztubyl)

Reklama

Reklama