Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka Carmen Wongová točí v Turecku reportáž o rostlinném výzkumu tureckých vědců. Během reportáže pojízdnou laboratoř výzkumníků napadne skupina mužů a zničí ji. Sirotek Jackie pracuje jako prodavač v hongkongském sportovním obchodu..Vždycky snil, že bude sloužit na straně zákona. Když se mu jednou podaří zneškodnit lupiče z banky, dostane se na stránky novin. Zanedlouho ho vyhledá soukromý detektiv Manny Liu, který mu řekne, že by mohl být synem korejského milionáře Parka Won-Junga. Jackie ho navštíví v soulské nemocnici. Park ho považuje za svého syna a nabídne mu, aby si s ním zahrál hru. Pokud vyhraje, získá všechny Parkovy peníze... V hotelu se Jackie setká s Carmen Wongovou, která mu prozradí, že Park byl dvojí špion. Pracoval pro Severní i Jižní Koreu a nakonec v Istanbulu přeběhl. Park zanedlouho umírá a zanechá pro Jackieho dopis s šekem, křížek a neznámý klíč. Když Jackie rozsypává popel na hrobě jeho ženy, je na něm nápis „Počkej na mě“ a uschlý tulipán. Z internetu se dozví o vyšlechtěném Zlatém tulipánu v Turecku. Nápis převedený na čísla tlačítek v mobilu dává číslo účtu v Istanbulu. Jackie odjíždí do Turecka a zjistí, že je neustále sledován ozbrojenými muži... (TV Prima)

(více)

Recenze (93)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Slabé a odfláknuté stejně jako domácí úkol z matematiky průměrného osmáka. Nesoudržné a nudné. Tu a tam z toho vykoukne moment, který stojí za promnutí očí, celkově ale si už pár minut po shlédnutí nevybavuji nic konkrétního. Délka komentáře protentokrát odpovídá kvalitě filmu. Scott Adkins dostane ve dvou vteřinách na držku a Jackie Chan má všehovšudy tři dobré momenty. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nic zajímavýho v podání Jackieho Chana. Sice opět slušná choreografie, pár vtipnejch scén a řekněme slušnej příběh, ale neni to nic co by dokázalo nějak extra pobavit. Prostě jen Chanův průměrnej typicky založenej film, ale nemá to šťávu ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jeden z Jackieho "pokřižovatkovských" odskoků zpět do Hongkongu jako INSTINKT LOVCE nebo NEW POLICE STORY. Akčních scén je sice dost a srší vychytávkami, ale až na natahovanou závěrečnou "kobrovskou" honičku s hořící cisternou jsou krátké a nepříliš záživný příběh je - s výjimkou souboje, který Jackie absolvuje nahý - zase překvapivě vážný. Slabota. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zkrátka Jackie Chan - ber, nebo nech být. Pokud bereš, smiř se s příběhem hloupým jak fénování v napuštěné vaně a absencí infantilního humoru (otázkou je, jestli je to na škodu).. Přiznám se, že po dvaceti minutách jsem byl tak „unešen“, že jsem si u akčních scén začal představovat Stevena Seagala, ale po nudistické pasáži na tureckém trhu jsem zase rychle přestal, protože ta představa dvou bledých, povislých, celulitidních měchů.. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Jackie Chanom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má dosť dobrý príbeh o obyčajnom predavačovi, ktorý sa od právnika dozvie, že jeho otec je bývalý kórejský špión a tak sa po jeho smrti spolu s vecami, ktoré mu zanechal vydá do Turecka po dedičstvo, ale to zahŕňa aj úplne novú drogu a tak po ňom začne ísť miestna mafia. Spracovanie nie je zlé, síce film aj napriek krátkej dĺžke má pomerne pomalé tempo a niekoľko zbytočných scén, ale aj tak ani trochu nenudí a dobre sa naň pozerá. A za to všetko môže hlavne fakt, že toto nie je akčná komédia ako je pri Chanovi zvykom, humoru je tu minimum, film viac pôsobí ako dráma a výrazná časť filmu má takú smutnejšiu atmosféru. Akcie je tu priemerné množstvo a je aj celkom dobrá, ale ničím výnimočná. Samotných akčných scén je dosť a prichádzajú približne v pravidelných intervaloch, ale skoro všetky sú krátke. Choreografia súbojov po stránke bojových umení je príliš jednoduchá, ale oživuje ich mnoho zaujímavých prvkov a nápadov ako použitie defibrilátorov, boj bez oblečenia alebo spôsob odviazania sa. A okrem súbojov je tu aj viacero naháňačiek, či už s dopravnými prostriedkami alebo bez nich. Najviac sa mi páči celá naháňačka od úteku z kúpeľov, cez boj bez oblečenia až po skvelý spôsob oblečenia sa. A záverečná akcia v štýle Kobry 11 je celkom dobrá, ale zbytočne moc dlhá. S hereckým obsadením som spokojný, okrem Jackieho Chana potešia aj príjemné ženské postavy. Réžia mohla byť aj trochu lepšia, no nesklame a technická stránka je veľmi dobrá, pričom poteší aj dobrý výber lokalít. Agent z Hong Kongu na pomery Jackieho Chana nie je ničím výnimočný film, od jeho najlepších filmov má ďaleko, ale aj tak je to slušná akčná zábava, ktorá je aj tak lepšia ako takmer všetky Chanove americké filmy. Objektívna kvalita filmu- 63%, film sa páči mne na 72%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Akce místy potěší svou napaditostí, aby pak člověk dalších 10 minut nevěřícně kroutil hlavou nad příběhem. Závěrečná cisterna fajn, kaskadérské kousky dobrý, naproti tomu film nedokáže udržet divákovu pozornost mluvenými scénami. Slabota. 40% a to jsem ještě hodnej. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 7/10/// +kdo má rád akci v podání Jackieho, tak ten si příjde na své -dost zbytečný příběh, který už tu mnohokrát byl, tady jsem nějak postrádal pořádnou atmosférů, zdálo se mi, že jednotlivé scény jsou poskládané jen tak za sebe aby se hlavní představitel mohl předvádět./// Příznám se, že tady by mnohem více sedlo, kdyby Jackie Chan záhrál svoji úlohu v tomto filmu vážněji. Protože takhle je to něco co jste viděli 10x a ještě určitě mnohokrát uvidíte a proto vás máloco překvapí. Pokud vám však tohle stačí tak budete zřejmě spokojeni, já už ale chci od jeho filmů trošku víc./// Celkem 51%/// ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Jackie má aj lepšie filmy, toto je taký podpriemer, ale nahá bitka na tureckej tržnici ma vážne vzala. Jackie je proste týpek, ktorý vie urobiť srandu za každých okolností. Ale predsa len dosť mi vadil veľmi nesúvislý dej. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle jedná se o nejslabší film Jackieho Chana. Boje jsou nudné a jejich málo, celý film vypadá jako amatéskej. Jak jsem zmínil Chan je tu děsně nevýraznej a ty boje jsou strašně jednotvárný a jednoduchý. Prostě nuda, šed a poprvé jsem si přál tohle skončilo. Chudák Chan. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála vážnějších rolí J. Chana, pomineme-li klasické kung-fu. Ubylo také bojovek, které nahradily spíše honičky v autech a i Jackie působí dojmem, jako by se mu moc nechtělo nebo jakoby neměl dostatek energie:-( Ale vyzdvihnout musím souboj nahatého J.a příběh, ačkoliv není nijak oslnivý, patří k tomu lepšímu, co sem viděl.60% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Úbytok akcie mi vôbec nevadil, hlavne, že sa Jackie vrátil k poriadnemu a hlavne hongkongskému filmu. Niečo ako PRVÁ RANA - teda aspoň atmosférou a akciou. Len škoda, že už to nie je Jackie "naživo". Ale aj kaskadéri si musia zarobiť. Kvalitná i keď trochu menj súdržná Chanovka ako za starých čias... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I pro fanoušky Jackie Chana slabý film o prodavači, který sní o tom být tajným agentem a jeho sen se mu skutečně splní, když začne sledovat dva podezřelé chlápky. DVD: Tohle DVD snad někdo přepsal z videokazety – úvodní titulky jsou správně 2,35:1 (na obalu se uvádí 16:9), ale jinak celý film 4:3! Hrůza a děs. Obal dále lže ve zvuku (GB 5.1 zde nenajdete) a titulcích (jsou tu CZ i SK). Bonus: 4 jiné trailery a fotogalerie. Film 2/4, Bonusy 1/4, Zvuk 2/4, Obraz 0/4 ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Jackie tentokrát na trochu drsnější notu. Drogy, umírající přátelé a kupa a kupa akce. Při závěrečné scéně s hořícím náklaďákem jsem si div nekousal nehty. ()

Reklama

Reklama