Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Carmen Wongová točí v Turecku reportáž o rostlinném výzkumu tureckých vědců. Během reportáže pojízdnou laboratoř výzkumníků napadne skupina mužů a zničí ji. Sirotek Jackie pracuje jako prodavač v hongkongském sportovním obchodu..Vždycky snil, že bude sloužit na straně zákona. Když se mu jednou podaří zneškodnit lupiče z banky, dostane se na stránky novin. Zanedlouho ho vyhledá soukromý detektiv Manny Liu, který mu řekne, že by mohl být synem korejského milionáře Parka Won-Junga. Jackie ho navštíví v soulské nemocnici. Park ho považuje za svého syna a nabídne mu, aby si s ním zahrál hru. Pokud vyhraje, získá všechny Parkovy peníze... V hotelu se Jackie setká s Carmen Wongovou, která mu prozradí, že Park byl dvojí špion. Pracoval pro Severní i Jižní Koreu a nakonec v Istanbulu přeběhl. Park zanedlouho umírá a zanechá pro Jackieho dopis s šekem, křížek a neznámý klíč. Když Jackie rozsypává popel na hrobě jeho ženy, je na něm nápis „Počkej na mě“ a uschlý tulipán. Z internetu se dozví o vyšlechtěném Zlatém tulipánu v Turecku. Nápis převedený na čísla tlačítek v mobilu dává číslo účtu v Istanbulu. Jackie odjíždí do Turecka a zjistí, že je neustále sledován ozbrojenými muži... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý akčný a komediálny zárez od Jackieho Chana, jeho najlepšie roky. A až dnes pri písaní komentára som si všimol, že tam v tej dobe hral Scott Adkins, ktorého hviezda vystúpala až roky potom. Samozrejme Bradley James Allan nesmel chýbať, ako v x filmoch s Jackiem pred a po prelome tisícročí. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Pro filmy s Jackie Chanem mám určitou slabost, ale tohle bylo možná i na mne moc. Bojových akcí bylo poskromnu (i když ta na tržišti byla opravdu super a Chanovo vytvoření muslimského hábitu bylo něco neuvěřitelného), konec ve stylu Kobry 11 se opravdu nepovedl, Semir by při tom všem ještě zvládl minimálně tři salta, řídit poslepu a se sádrou na obou nohách! Bohužel, víc než pěstních soubojů jsem se dočkal hodně mluvení, hodně snah o vyprávění příběhu, hodně polemizování, hodně takové té morální povinnosti (dívku, kterou neznám, se snažím zachránit a když umře, tak se naseru a chci toho zlýho dostat). Škoda, tohle bylo slabší, některé pasáže filmu dokonce předčily i obligátní titulkové "přešlapy". ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Úbytok akcie mi vôbec nevadil, hlavne, že sa Jackie vrátil k poriadnemu a hlavne hongkongskému filmu. Niečo ako PRVÁ RANA - teda aspoň atmosférou a akciou. Len škoda, že už to nie je Jackie "naživo". Ale aj kaskadéri si musia zarobiť. Kvalitná i keď trochu menj súdržná Chanovka ako za starých čias... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Slabšia Hongkongská ukážka Jackieho Chana citeľne zleniveného zo svojho krátkeho pôsobenia v USA. Na takúto flákarinu uňho naozaj nie som zvyknutý. O príbeh mi v jeho filmoch nikdy nešlo, ale čo spravili s kamerou a strihom pochováva všetko, čím je Jackie taký kráľ. Na priemerných troch hviezdach to u mňa drží fakt, že počas finálnej autonaháňačke som sa naozaj cítil relatívne v napätí + opäť najzábavnejšia časť filmu počas záverečných titulkov - Nepodarené zábery. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála vážnějších rolí J. Chana, pomineme-li klasické kung-fu. Ubylo také bojovek, které nahradily spíše honičky v autech a i Jackie působí dojmem, jako by se mu moc nechtělo nebo jakoby neměl dostatek energie:-( Ale vyzdvihnout musím souboj nahatého J.a příběh, ačkoliv není nijak oslnivý, patří k tomu lepšímu, co sem viděl.60% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Postava, kterou v tomto filmu představuje Jackie Chan, se v českém dabingu sama označuje jako Jackie Chan. V originálním znění hraje ovšem postavu, která se jmenuje Buck Yuen. Tvůrci dabingu si tak svou roli notně zjednodušili. (Posheidon)
  • Ve scéně, kdy projíždí hořící kamion městem, jo možné zahlédnout český automobil Škoda Favorit světle zelené barvy, do kterého nakonec kamion nabourá. (Ondrasss)

Reklama

Reklama