Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Carmen Wongová točí v Turecku reportáž o rostlinném výzkumu tureckých vědců. Během reportáže pojízdnou laboratoř výzkumníků napadne skupina mužů a zničí ji. Sirotek Jackie pracuje jako prodavač v hongkongském sportovním obchodu..Vždycky snil, že bude sloužit na straně zákona. Když se mu jednou podaří zneškodnit lupiče z banky, dostane se na stránky novin. Zanedlouho ho vyhledá soukromý detektiv Manny Liu, který mu řekne, že by mohl být synem korejského milionáře Parka Won-Junga. Jackie ho navštíví v soulské nemocnici. Park ho považuje za svého syna a nabídne mu, aby si s ním zahrál hru. Pokud vyhraje, získá všechny Parkovy peníze... V hotelu se Jackie setká s Carmen Wongovou, která mu prozradí, že Park byl dvojí špion. Pracoval pro Severní i Jižní Koreu a nakonec v Istanbulu přeběhl. Park zanedlouho umírá a zanechá pro Jackieho dopis s šekem, křížek a neznámý klíč. Když Jackie rozsypává popel na hrobě jeho ženy, je na něm nápis „Počkej na mě“ a uschlý tulipán. Z internetu se dozví o vyšlechtěném Zlatém tulipánu v Turecku. Nápis převedený na čísla tlačítek v mobilu dává číslo účtu v Istanbulu. Jackie odjíždí do Turecka a zjistí, že je neustále sledován ozbrojenými muži... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Nix 

všechny recenze uživatele

Pohodová akční záležitost od Jackieho. Není to úplně narvané akcí, ale je fakt fajn a celkově je to takový odlehčený a příběh mne tentokrát taky bavil. Jasně originalita se tam asi moc najít nedá, ale právě akce to zachrání, zvláště na tržišti jsem se fakt pobavil. Pro mne tohle patří mezi to lepší a nemám s tím problém. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Úbytok akcie mi vôbec nevadil, hlavne, že sa Jackie vrátil k poriadnemu a hlavne hongkongskému filmu. Niečo ako PRVÁ RANA - teda aspoň atmosférou a akciou. Len škoda, že už to nie je Jackie "naživo". Ale aj kaskadéri si musia zarobiť. Kvalitná i keď trochu menj súdržná Chanovka ako za starých čias... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

On je jediným, kdo se postavil lupičům při přepadení klenotnictví, a jehož zásluhou byli lupiči dopadení rukou zákona. Tím se ale dostane do hledáčku detektiva, který hledá dávno ztraceného syna bohatého obchodníka, ale zároveň na sebe upozorní místní mafii, která distribuuje na trh vylepšené opium. A je to možná právě on, který dokáže drogovou mafii zastavit ... Akční komedie Jackieho Chana mám docela rád. I když většinou neoplývají žádnou hlubokou myšlenkou či příběhem, dostatek akce okořeněné Jackieho bojovým uměním tento nedostatek plně vynahrazuje. To se ale bohužel netýká Agenta z Hongkongu - nevím jestli už Jackie není svým stylem unavený, ale v tomto filmu nabídl snad jen dvě či tři lepší akční scény (nahý Jackie Chan v Turecku), a ostatní je hodně o ničem (včetně závěrečné autohoničky s hořícím kamionem)... ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Menej humoru a aj menej akcie. Cestovateľ Jackie sa tentokrát vybral do Turecka. Rozhodne, ale nesklamal, dočkáme sa klasického dobrodružného príbehu v exotickom háve. Nepotešil ma záver, radšej by som nejakú efektnú mlátičku s úžasnou Chanovou choreografiou. Tak na 70%. P.S.Toto hodnotenie sa netýka DVD, ktoré sa objavilo u nás v požičovniach. Tá verzia bola zastrihaná na dĺžku, orezaná na formát 4:3 a dokonca myslím , že aj chýbal pôvodný zvuk, no hrôza. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční komedie, která nabídne opravdu hodně povedených akčních scén. Jackie Chan opět celkem obstojně kloubí akci s humorem a předvádí něco z tajů asijského bojového umění. Zápletka je ucházející, ani děj nijak výrazně nevybočuje z průměrnosti. Závěr potom přinese některá zajímavá odhalení. A abych pravdu řekl, tak jsem trochu nepochopil tu závěrečnou akční scénu. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Postava, kterou v tomto filmu představuje Jackie Chan, se v českém dabingu sama označuje jako Jackie Chan. V originálním znění hraje ovšem postavu, která se jmenuje Buck Yuen. Tvůrci dabingu si tak svou roli notně zjednodušili. (Posheidon)
  • Scott Adkins, celým jménem Scott Edward Adkins, je v závěrečných filmových titulcích uveden špatně, protože je kreditován jako Scott Edward Atkins. S největší pravděpodobností se jedná o neúmyslnou chybu. (Rominator)
  • Jackie Chan ve filmu nejen hrál, také jej produkoval a postaral se o choreografii bojových scén. (Rominator)

Reklama

Reklama