Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková částečně rádoby ztřeštěná komedie o tom, kterak obyčejný taxikář k fešnému kvádru a chvilkovým zážitkům alá James Bond přijde. Nemusel jsem u toho přemýšlet, složitě rozplétat děj, párkrát jsem se i zasmál (hned úvodní titulková scéna mi přijde jak dost dobrej nápad, padouchova milenka je prostě úchvatná), prostě kravinka ke zkouknutí, která zas až tak moc neurazí. Ano, patří to k těm slabším Jackieho filmům, připadá mi, že tvůrci až zbytečně moc šlapali na komediální plyn, hudba by nemusela tak moc okatě odkazovat na bondovky, Jackie by se nemusel až tak moc pitvořit (na druhou stranu jeho záskok za J. Browna byl parádní). Ale viděl jsem větší blbosti a to i s Jackie Chanem (ono tady to Chan spíš zachraňuje, blbý tu je všechno kromě něj). 2,5* ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Tento Chanův film se naprosto vymiká většině z jeho dosavadních snímků. KdYž jsem si ho pouštěl, tak jsem opravdu neměl žádnou představu o tom, co se v něm bude dít. Šel jsem do toho doslova neutrálně. U naprosté většiny jeho filmů si po shlédnutí prvních deseti minut dokážu předsavit, jakým směrem se bude film dále ubírat. U Tuxeda nikoli. Bylo to sice něco jiného, ale musím říci, že se mi film líbil. Určitě to bylo hlavně mým počátečním neutrálním postojem, že jsem od filmu nic neočekával. Co se týče příběhu, tak to byla první věc, co mě uchvátila (příběh byl prostě jiný). Hudba ve filmu také není špatná a humor zde nechybí. Bohužel bojové scény tu nejsou skoro žádné. Jackie to spíše vyvážil několika krkolomnými kousky s humorem. Zvláště jsem se pobavil, když Jackie zpíval a tancoval. Takže za ***. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mi vzdáleně připomíná Stevena Seagala - měl v mládí pár dobrých filmů a potom jeho kariéra upadla a žil z minulosti. Stejně tak zde stárnoucí Chan nepředvádí nic, co by mě zaujalo. Vlastně celý nápad s agentským oblekem je už od začátku píčovina, ještě když je ovládanej hodinkama, ve kterých se listuje mezi aktivitama (a shodou okolností je požadovaná aktivita vždycky o jednu, max. dvě pozice vedle té současné). Jinak celý film průběžně koliduje mezi vtipností (např. když Jackie "císař" Chan tancuje a dělá poměrně dlouho anusem na villaina a jeho idiotskou snoubenku) a trapností (fight na střeše, agentská akce na konci). Kdyby Jennifer Love Hewitt vykopli (beztak je to shit herečka) a místo ní byla hlavní hrdinkou Debi Mazar, tak by aspoň bylo na co koukat... ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná kravina s mým jinak celkem oblíbeným Chanem. Vždycky si říkám, jak u podobných prostoduchých scénářů tvůrci uvažují...jestli si jako myslí, že z toho vytřískají peníze, když je to od začátku do závěrečných titulků béčko až na půdu?a pak ještě vidíte ty hlášky na přebalech DVD typu: " nejlepší bojové scénky všech dob" - to prostě filmový konzument, vlastnící inteligenční kvocient 80+, musí odhalit a navíc se tomu fakt může akorát smát, jak si celý štáb, který stál za vznikem filmu, sám láme pod sebou větev......................moje hodnocení = 2 z 10. ()

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Já vlastně filmy s Jackiem Chanam mám hodně ráda,je to super komik a když k tomu přidá i své grymasy už tak komického obličeje,výjdou z toho scény kdy se člověk popadá za břicho smíchy,vždycky ještě čekám na konec filmu jestli budou zase vtipné scénky z natáčení.Doufám že natočí ještě hodně filmů.Jackie krásně zkloubil bojové umění,herectví a humor a to propaguje ve všech svých filmech. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)

Reklama

Reklama