Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý vesničan Sing přijíždí z Číny do Hong Kongu navštívit svého strýce, hazardem posedlého Tata. Poté, co Sing konečně najde byt, kde jeho strýc se svými přáteli bydlí, mu předvede své zvláštní schopnosti. Dokáže totiž vidět skrze libovolné předměty a měnit nápisy. Toho se Tat rozhodne využít a zasvětí Singa do tajů hazardu. Avšak neustále vyhrávajícího mladíka si brzo všimnou další hráči a každý se ho snaží získat pro sebe na blížící se světové mistrovství v pokeru. (Raztubyl)

(více)

Recenze (6)

Kordus 

všechny recenze uživatele

All for the Winner je odnož z filmu God of Gamblers (1989), v němž se Chow Yun Fat jako neporazitelný hráč s pomocí Andyho Laua drápal na gamblerský olymp. Měl nějaké schopnosti ovlivňovat karty a kostky, ale ve filmu se to neřešilo. V AftW je v hlavní roli také Chow, ale Stephen a tentokrát se příběh zaměřuje právě na ony tajemné síly, které vybraným jedincům dovolí změnit pikovou čtyřku na kárové eso. Už v původním filmu bylo dost šílené komiky (Yun Fat se vrátil do svých komediálních začátků, odhodil na chvíli auru "božana s párátkem a obouruční střelbou" a větší část filmu hraje dementa...ale nebojte, dvojice beret se nakonec také objeví), ale nyní očekávejte nálož infantility, magořin a přehrávání. Chow Sing Cho (Chow) přijel z ostrovní Číny do Hong Kongu za svým strýčkem Tatem (Man Tat Ng). Ukáže mu své schopnosti vidět věcmi a měnit nápisy a Tat se ho rozhodne naučit trochu toho zdravého sázení. Zrovna se ale schyluje ke světovému mistrovství v pokeru a Singovi schopnosti chce využít Hong Kong i Thaiwan... Sympaťák Stephen Chow a jeho věrný sekundant Man Tat Ng (je skoro ve všech jeho filmech) se ale pořádně rozjedou až v dalších dvou dílech (oba z roku 1991). I tak All for the Winner na ty čtyři hvězdy stačí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady jsou prostě tak výborné scény, že to člověka musí chvílemi bavit a možná i naprosto odrovnat. Stephen Chow je prostě frajer a kamera si to uvědomuje a dává mu dost prostoru. Bavil mě jak v těch humorných scénách, tak i v těch hazardérských, což se společně prolínalo velmi často. Tohle není příliš vážné, což je dobře. ()

Reklama

ladynka 

všechny recenze uživatele

All for the Winner, aneb Stephen Chow a zvrhlejší verze God of Gamblers, s širokou škálou gagů od těch dementních až po geniální. A ačkoli pro mě osobně sorta trapnějších převládala a Chow rozhodně není Chow Yun-fat, díky originálnímu nástupu na scénu (zpomalovačka) je to za tři. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tentokráte mi tahle Chowovka moc nesedla, ne že by vtipů v tomhle snímku bylo málo, ale většina mě nedokázala pobavit tak, jako v jiných Chowovkách, bohužel. Za mě 45 %. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prava a kvalitna hongkongska jazda. Praveze tu nie su sialene aprobacie - skoky zo striech a na strechy, ani z lesenia ....avsak akcia sa strieda s haranim pokeru, a to ja moc rad : 76 % ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama