Reklama

Reklama

Recenze (4)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa tam v podstate nič nedeje je to celkom kvalitný filmový zážitok. Chow si povedal, že má dojsť násilnického života a rozhodne sa vytvoriť oázu pokoja pre všetkých prenasledovaných. Všetko samozrejme zmení jedna femme fatale. Žiadnu akciu nečakajte, skôr len slušné dialógy, perfektnú westernovú atmosféru a zopár vtípkov. Mne osobne to stačilo, ale naozaj si neviem predstaviť, že by tento kúsok bavil masy. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Snímek, který je zakořeněn víc ve westernovém, než akčním schématu, nabízí dvě soubojové scény (vždy jeden proti několika desítkám). V nich nejde o vypiplanou choreografii, hrdina víří "chaoticky" mezi protivníky jako tornádo, což posiluje mýtickou auru, jež ho jako Zabijáka obestírá. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rozpacity film v ktorom Chow Yun-fat hra legendarneho zabijaka, ktory ma uz zabijania po krk a tak zalozi hotel v ktorom môzu najst ludia, ktorí to potrebuju, utocisko. Vsetko sa vyvija bez problemov, dokial sa v hotely neobjavi femme fatale vdaka ktorej sa vsetko zmeni. Na celom filme ma najviac zaujala nadherna hudba a pekna kamera, dokial nedôjde na akciu. Akonahle na nu dôjde, tak vidno vo velkych detailoch Chow Yun-fata ako mava rukami alebo striela zo samopalu a po chvili vsetci protivnici ležia na zemi. Takze z akcnych scen som mal jeden velky prd. Uz davno som nevidel tak odbite akcne sceny. Väcsinu filmu Chow Yun-fat keca s femme fatale, ktora ale neustale klame a vymysla si, takze mne liezla na nervy a ta velka romanticka linia medzi nimi na mna nefungovala. Dokonca ma sralo, ze sa kvôli nej Chow Yun-fat na konci obetuje. Takze väcsinu filmu som sa nudil a koniec ma nasral. 4/10. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Chow Yun Fat jako legendární zabiják (používá meč, ne pistole), co jednoho dne vyvraždí svou velmi početnou bandu a založí hotel, pro všechny pronásledováné. Vše funguje až do doby, než přijde jedna žena a za ní tlupa banditů a jeden nevyrovnanej účet. No co si přá t víc. Je to slušně natočené, Chow Yun Fat je drsňák. Ale.... Ve filmu neni skoro žádná pořádná bitka. Nic. Chow jen mává packama, kolem je strašnej uragán a protivníci odpadají. No nic ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama