Kdo přežije III (TV pořad)
Survivor: Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001, 60 min
Hrají:
Kim Johnson, Ethan ZohnObsah
Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)
Djkoma
Tak jako první série, byla jednoznačně nejlepší. Druhá a třetí a postupně další jsou jen stále to samé zabalené v něčem novějšim. Možná je to škoda, ale přesto se na to stále dá dobře koukat.(3.2.2005)
Tom Riddle
Survivor pod mikroskopem u mě v profilu. Asi nejhorší z řad vysílaných u nás. Kamenem úrazu bylo omílání jednoho tématu - krutosti prostředí. Všude si ze začátku stěžovali, ale pak si tak nějak zvykli, a stěžovali si příležitostně. Tady jim neustávající stížnosti bránily vytvářet jakékoli vztahy k ostatním, a krom občasných psychopatických řečí potetovaného Lexe (které ale zase byly dost přes čáru, a vůbec to nebylo sympatické) se nebylo na co koukat. Snad až na pár těch mladých pěkných holek (Kim Powersová...), případně se bavit nad oslizlostí Brandona...(30.7.2007)
Oskar
Tvůrci nejsledovanější tv show na světě nelení a vymýšlejí stále nové zápletky - tentokrát pro soutěžící připravili nečekanou bombu, která rozbije všechna spojenectví.....(3.2.2004)
Zeck
Ano trojka je slabší, ale proč? Moc rychle upečené po skvělé Austrálii? Nebo zde zkrátka nejsou tak zajímavé osobnosti, jako v Ogakoru ve dvojce? Krajina je drsná, podmínky strašné, ale přesto máte dojem, že to zase tak hrozné nebude. Velice mě bavil kmen (už si nevzpomenu na název), v kterém se řešily generační problémy a Silas všem těm vypočítavým dědulům vytřel zrak. :) /// Pokud někdo chce sledovat další sérii a nemít zkažený zážitek, nečíst komentář Zdeňky!! ///(6.5.2008)
Darren
Tak moc se mi líbily předešlé díly a tak moc byl tenhle strašný. Ale je to jen v lidech. V předešlých dílech jsem taky pochyboval, ale vždy jsem si nakonec jednoho oblíbil a fandil mu až do úplného konce a bylo mi vážně líto, když to mému koni nevyšlo, ale v tomhle díle byla ta nejhorší, nejnesympatičtější a nejméně zajímavá sebranka lidí, jakou jsem kdy viděl. Afrika už není to co Austrálie a Oceánie.(15.4.2004)
Paldini
Jedna z nejúčinnějších aliancí v dějinách, hodný chlapec Ethan, zabiják Lex a vidlácký poloblb a ještě ne úplný idiot Tom. A nebýt jednoho debilního twistu kdoví, jak by hra dopadla, kdyby tam zůstal superhajzl Silas.(14.2.2012)
ajuska
Naprosto skvělá reality show. Soutěžících v této řadě mi bylo obvzlášť líto, protože podmínky v africké poušti byly bezesporu ještě mnohem horší než předchozí Jihočínské moře a Austrálie (tam se alespoň nemuselo chodit pro vodu kilometry vyprahlou pouští přičemž se ještě navíc jedná o vodu ne zrovna valné kvality).(18.6.2006)
MMR
Tahle řada je pro mě jednou z nejoblíbenějších. Drsné podmínky, skvělé soutěže a hlavně jsem byl spokojen s vítězem, jemuž jsme fandil od prvního dílu, jakmile se představil.(12.2.2012)
poz3n
Sice nemá na předchozí sérii, ale i tak, si furt udržuje dost vysokou úroveň a ,,zábavnost,,...(27.6.2009)
Decker
Rozhodne ne tak povedene jako prvni serie, ale stale na dobre urovni.(20.2.2006)
juta
Další výborná řada. Afrika je nádherná země a chtěl bych zažít stejný zážitek jako samotní soutěžící. Nejoblíbenější hráči: Lex, Ethan. Lexe jsem si oblíbil hned na začátku. Vyzařovalo z něj charisma a prostě mi byl sympatický. I když se mi v půli hry moc nelíbilo jak řešil tu jednu věc, tak přesto ho obdivuju. Uměl tu hru hrát hodně dobře. Ethan byl takový tichý a bral všechno v klidu a podle mě hrál čestně. Byl jeden z nejsilnějších hráčů společně s Lexem. Nejbláznivější hráč: Lindsey. Kelly se nakonec taky ukázala jako dobře šáhlá. S vítězem jsem spokojen.(3.12.2011)
Zdeňka
Snad nejdrsnější série v Africe, tam to tedy měli soutěžící opravdu krutý. Jen nechápu co tam dělali ty líný telata... ale dobrý no.(23.2.2008)
Andre3000
Asi nejslabší ze všech sérii Survivor. Sice Afria podivuhodná, ale pro Survivor možná ne zrovna to pravé.(3.6.2009)
Nihlathak
Kolikrát ještě?(11.7.2008)
O.Peta
Tak tato série je opravdu slaboučká. Žádné z jiných sérií, které tu lze hodnotit jsem nedal jiný počet hvězd, než všech pět. Teď je to jen na 4 a ještě ne moc silné. A co že mi to vlastně vadí? Žádná voda - nemyslím na pití, ale v Africe holt nezaprší, tudíž nepřijde žádná živelná pohroma a odpadá tím pádem i nutnost stavět nějaký přístřešek. Naházení těch pár klacků na dokončení ohrady jim asi fakt moc práce nedalo. Těžko jsem si vybral někoho, komu bych fandil, snad jen Frank a Big Tom byli trochu normální. Ještě, že je další série u moře, hned je to zajímavější a vznikají i potom lepší soutěže. Afrika jen za 75%(8.1.2012)
SOLOM.
Jedna z těch slabších serií, především díky ne zrovna líbeznému prostředí. Jinak ovšem nemám žádné další negativa, protože pokaždé tu jsou jiní soutěžící, jiné souteže a především Brandon byl.......( zdrojem zábavy)(2.10.2010)
Vejrrr
Nerad vyvracím názor odborníka na Survivora, zmijozelova dědice Toma Riddleho, ale Afrika mě bavila a bavila mě hodně. Skvělé prostředí, ve kterém se mi líbila zvířata víc než v jiných sériích. To, že nebylo k dispozici moře, nebyla voda, nebylo ovoce.. To byto to kvůli čemu jsem se tak bavil... A co do soutěžících.. Supr, byly tam ty správně oslizlí (bez kterých by to nebylo ono) i správňáci, takže bylo komu držet pěsti. A hřálo mi na srdíčku, že nakonec nejlepší vyhrál(a) ;)(20.6.2009)
Skarface
Tohle prostě žeru , Panama ,Guatemala , II. III. řada,Cookovy ostrovy, prostě to bych mohl pořád(1.11.2011)
Narayan
Mam tyhle souteze proste rad, je to sranda...(15.8.2004)
Ziralka
Řada nudná, ale jak říká Tom Riddle "Každá řada je jen tak dobrá, jako její vítěz" a ten je obrovský sympaťák. Takže musím přidat i na hodnocení.(11.3.2012)
Související
- Survivor: One World (TV pořad) (2012)
- Survivor: Redemption Island (TV pořad) (2011)
- Survivor: South Pacific (TV pořad) (2011)
- Survivor: Heroes vs Villains (TV pořad) (2010)
- Survivor: Nicaragua (TV pořad) (2010)
- Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands, The (TV pořad) (2009)
- Survivor: Samoa (TV pořad) (2009)
- Kdo přežije: Mikronésie (TV pořad) (2008)
- Survivor: Gabon - Earth's Last Eden (TV pořad) (2008)
- Kdo přežije: Čína (TV pořad) (2007)
- Kdo přežije: Fidži (TV pořad) (2007)
- Kdo přežije: Cookovy ostrovy (TV pořad) (2006)
- Kdo přežije: Panama (TV pořad) (2006)
- Kdo přežije: Guatemala (TV pořad) (2005)
- Survivor: Pearl Islands (TV pořad) (2003)
- Kdo přežije IV: Markézy (TV pořad) (2002)
- Kdo přežije II (TV pořad) (2001)
- Kdo přežije (TV pořad) (2000)
Podobné
- Experiment kolonie (TV pořad) (2009)