Reklama

Reklama

Růže

Trailer 1

VOD (1)

Inger a Ellen jsou sestry, jejichž vztah je podroben zkoušce během dlouho očekávaného zájezdu do Paříže. Když se Inger svěří členům skupiny se svými psychickými problémy, musí sestry čelit soucitu i přímé diskriminaci. Po příjezdu do francouzského hlavního města se rychle ukáže, že Inger má skrytý záměr týkající se někoho z její minulosti. Do hledání odpovědí na své otázky žena zapojí celou skupinu. Film o lásce a vzájemné péči navzdory odlišnostem, které nás rozdělují. A také o tom, že nelze soudit knihu podle obalu. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prečo trpíš schizofréniou?“ „Spôsobila to láska.“ Film a príbeh s potenciálom (pekný vzťah medzi Inger a malým chlapcom) so soft prvkami road movie.  Sofie Gråbøl v roli Ingera, trpiaca schizofréniou, je pomerne dobrá. V diskografii Nielsa Ardena Opleva to vôbec nie je zlý film, spíš len trochu priemernejší bez dominantnejšieho záveru. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

oldy 

všechny recenze uživatele

Zajimavý film o ženě s duševní a psychickými problémy,ktera jela na vylet se sestrou a jejím manželem. Inger ma sklony k sebevraždě a chová se jinak než ostatní. To se moc nelíbí jednomu staremu muži. Považuje ji za blázna a měla by podle něj raději zustat doma. Sice několikrát všechny okolo mile překvapí. Třeba díky ni otevřou i muzeum na které se všichni těši a oni ho chtěli už zavřit. Tak ten starý blb jí pořád nemá moc v lásce. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Depresívna píčovina, ktorá bola veľmi ťažká na dopozeranie. Taktiež nechápem distribútora a dabingové štúdio, kedy v kritickej pasáži sa bavia po frantícky bez tituliek, ale s taxikárom francúštinu preložili. Jedna len za výpravu. 1 z 5 ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Hrať takú jebnutú pííííču je pocta. Samozrejme Sofie Grabol ju zahrala výborne. No mne skôr pripadala ako autistka, nie ako schizofrenička. Ako nejaký ženský Rain Man v sukni, alebo skôr v škaredých šatách. Toto podľa mňa nebola dráma, ale komédia, na ktorej som sa celkom dobre zabavila. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama