Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (199)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt baví! Extratický a energetický požitek. Výborné herecké obsazení (obzvláště Benny Safdie ve dvojroli je úžasný), práce s kamerou a vtahující hudební podkres. V mých očích film strčí do kapsy většinu nudných konzumních áčkových titulů. Konec s Nikasem je jednou ze scén, která se mi vryje do paměti. Jsem hodně zvědavý na to, co předvede Pattinson v roli Batmana. Po vícerém zhlédnutí a zvážení zvedám na pět! Film mi opravdu utkvěl v paměti a zabrnkal na emoce. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ve svém okolí neznám nikoho, komu bych dílo doporučil. 1)  Scenárista a režisér (jindy též kameraman, střihač a producent) 33letý Josh Safdie natočil se svým bratrem scenáristou, hercem a režisérem (jindy též střihačem a producentem) 31letým Benny Safdiem (mentálně zjednodušený bratr Nick, kterého chce Constantin dostat z vězení) poněkud alternativní snímek. Hlavní roli napsali na tělo výbornému 31letému Robertu Pattinsonovi (Constantine), který projevoval značný zájem o spolupráci._____ 2)  Z herců mě ještě zaujal Buddy Duress nezjištěného věku (osvobozený vězeň Ray)._____ 3)  Během sledování jsem získával stále nepříjemnější pocit. Osudy nesympatických loserů mě nikdy nebraly. Jediné rozhodnutí, které jako divák tohoto snímku jsem musel učinit, je, jak moc jednotlivým postavám nechci fandit. Nechtěl jsem žádné._____ 4)  Přesný koment: F.W.Colqhoun****._____ 5)  Spoiler. Z filmu si odnáším poučení: až půjdu vyloupit banku, vezmu si jako parťáka retardovaného bráchu. Až ho zhaftnou, vytáhnu z nemocnice jiného maníka v domnění, že je to on. No...těch ponaučení je tam více. To nejdůležitější nakonec: tento a podobné filmy vidět nechci. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nabúchaná expozícia ma pripravila na nadchádzajúcu non-stop drsnú a nadupanú akčnú krimi s nejakým tým indie nádychom. Nasledujúce minúty až do konca filmu som ale nebol tak úplne stotožnený so scenáristickými riešeniami objavujúcimi sa počas celého deja, pričom som ale, na druhú stranu, nebol výraznejšie sklamaný. Občas som zase nadobúdal dojem, že ide svojim spôsobom o bláznivú komédiu či paródiu, ale obávam sa, že to nebolo zámerom pánov s priezviskom Safdie. Možno je trochu problém v tom, že som očakával nejakú nezávislú bombu, o ktorej budem najbližšie dni rozprávať všetkým známym pri náhodných stretnutiach na ulici. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Určitě se v tomto případě jedná o jeden z nejzajímavěji natočených filmů roku 2017. Dynamický hudební podkres střídá dost alternativní metoda převádění scénáře na filmové plátno. Alternativní v tom smyslu, že všechno je ve filmu docela dost syrové, místy až lidsky odporné. No a v tom lidském hnusu se Robert Pattinson utápí se svojí postavou, u které herecky exceluje. Akorát jeho chování nedává vůbec žádný smysl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná neo-noirová hříčka,kde prim hraje Pattinson (jakkoliv mi třeba v Roveru přišel lepší).Hodně to připomíná Refenovu tvorbu,jen s tím rozdílem,že tohle nepůsobí už napoprvé jako sebsetředná onanie.Good Time si od začátku drží slušně tempo doplněné dobře zvoleným synťákovým soundtrackem,což nebývá u podobých filmů zrovna pravidlo.Slušná práce...80% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Role Connieho Nikase byla napsána speciálně pro Roberta Pattinsona, který kontaktoval režiséry a projevil zájem o spolupráci s nimi, po sledování jejich předchozího filmu Bůh ví, co (2014). (beran-ek)
  • Scéna v nemocnici byla natáčena za plného provozu v oddělení pohotovosti se skutečnými pacienty. (vojacekr)
  • Robert Pattinson si musel během natáčení barvit a odbarvovat vlasy do takové míry, že mu začaly postupně vypadávat. Po skončení natáčení se ostříhal dohola. (HellFire)

Související novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (více)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (více)

Kdo si zahraje Batmana?

Kdo si zahraje Batmana?

17.05.2019

Aktualizováno: Novým Batmanem se stal Robert Pattinson. The Batman režiséra Matta Reevese patří mezi nejočekávanější komiksové projekty příštích let, není tedy divu, že kolem obsazení nového… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama