Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chow (CHOW YUN-FAT) se snaží žít slušným životem - jak to jen u vyhazovače v bangkokském nočním klubu jde. Jeho přítel je ale v průšvihu: má dluh u lichváře, u kterého se dlužit opravdu nevyplácí. Aby ho Chow z problému vysekal, naplánuje s místními mafiány přepadení kamionu s pašovanou municí. Ale při akci se má stát jedna věc, o které Chow neví - má při ní zemřít. Boj o život a čas odplaty nadchází... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Od filmu, který se jmenuje v Angličtině Full Contact bych si představoval více než dva souboje (ikdyž poměrně slušné) a pár přestřelek. Snaha o drsnou krimi atmosféru podsvětí se imho příliš nepovedla takže ve výsledku poměrně nudná záležitost a i Chow Yun-Fat mě nechával poměrně klidným. Možná mám radši HK zběsilé akce co se neberou příliš vážně, než takto temně pojaté kousky, těžko říct...ale k dobru je určitě nutno přičíst, že se autoři nebáli krve a občas to slušně zachlístá :) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

hohoho, kto videl akčné filmy ringo lama ktoré vznikli v usa bude možno dosť prekvapený lebo s tými nudnými blbosťami (ktorými jeho us filmy určite sú) sa táto akčná pecka nedá zrovnávať. skvelé akčné prestrelky (so slušným využitím bullet time-u ala matrix), skvelé napísané a zahrané postavy (jednoznačne najlepšie napísaná a zahraná postava je chow chow yun-fata), scenár nie je práva najgeniálnejší ale celkom slušný. na celom filme mi vadila len hudba ktorá nie je práve najlepšie vybraná a miestami znie aj v pasážach kde by podľa mňa malo byť ticho a strašný český dabing (a tiež slabá synchronizácia). ak ste sklamaný poslednými filmami jedného z naj cool hercov sveta chow yun-fata, tak si týmto skvelým filmom napravte chuť! ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

Znáte hru na Segu Mega Drive jménem Streets of Rage? Tak tohle je filmová verze. Všichni se tam mlátí hlava nehlava vším možným co někde seberou, ale i na střelbu dojde. Okolí bitek je přesně městské - jak to mám rád: např přístav, strip bar nebo prostě a jednoduše ulice. Všichni jsou hrozní drsňáci, ale ten největší může být jen jeden. Si nemůžu pomoct, ale je to lepší než Killer, kde jsem té vážnosti nevěřil ani mák. Tady se objevuje, když se třeba hlavní hrdina stará o psíka rodiny, jejichž smrt způsobil. Takže asi tak. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Jednorozmerné postavy sú jednou z najväčších slabín tohto filmu. Ale zas vyniká skvelými prestrelkami a bojovými akčnými scénami. Réžia Ringo Lama je vynikajúca. Má solídnu estetiku pri zostavovaní scén a vytvára štýl akcie drsnou silou. Najviac cool scénou z tohto filmu je klubová prestrelka. Nechýba ani pár pyrotechnických scén, ktoré sú tiež celkom výnimočné. 7/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hongkongská rubačka plná ujetých postav (ať už jde o otravnou nymfomanku Virgin nebo homosexuálního záporáka, který by hlavního hrdinu nejraději dostal do postele), která i přes průměrný příběh strhne. Ringo Lam skládá poctu americkým béčkům a koupě ji v krvi. Chow Yun-Fat si to neskutečně dává. Bluesová kytara podmanivě hřímá, kulky se odráží tak jak hrdina potřebuje. Přidejte hlášky a osudovou ženu a máte vystaráno. Dělat obchody je jako srát, musí to jít hladce. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama