Reklama

Reklama

A Very Murray Christmas

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu, ve kterém herci hrají sami sebe, se Bill Murray o Vánocích strachuje, že nikdo nepřijde na jeho živé vysílání vánoční televizní show, jelikož New York City zasáhla obrovská sněhová bouře a kvůli té většina lidí radši zůstala doma, navíc sníh prakticky znemožnil dopravu. Jak to nakonec dopadne a podaří se Billovi odvysílat svou vánoční estrádu s alespoň nějakým tím divákem? (hansel97)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Jde v podstatě o takovou pohodičkovou záležitost, která vás vyloženě nutí navlíknout si vytahanej vánoční svetr s potiskem Rudolfa, udělat si čaj z lesního ovoce, dřepnout si s tim před okno (musí samozřejmě pršet/sněžit), držet ten hrnek kolem dokola oběma pazourama a pomalu usrkávat, zatímco tenhle celej akt doprovázíte povzdechy typu "už mam všechno hotovo a teď si konečně vorazim". ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Bez Billa Murraya by to bolo omnoho horšie. No on tomu dodáva správny spád a cameá osobností sú veľmi dobré. Najviac ma dostalo, ako Miley Cyrus spievala Silent night, čo som nečakal, že tak dobre dopadne. Avšak musím podotknúť, že ak sledujete tento film mimo Vianoc, tak to nebude pre vás až tak dobré a nenabudí to vo vás vianočnú atmosféru. Ja to avšak sledujem 7 dní pred štedrým dňom, takže to na mňa funguje. Sofia Coppola ma dostala! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Bill Murray měl za sebou na Oscarech léta páně 2004 nejlepší herecký výkon roku (Ztraceno v překladu). Na bravurně převyprávěném příběhu smutného klauna má lví podíl i Sofia Coppola, která si nyní spolupráci s Murraym znovu zopakovala. Výsledkem je poměrně příjemné vánoční setkání, které ovšem pro jednou bohatě stačilo. Dialogy totiž umí tahle trojice „scénáristů“ určitě líp. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Bill Murray je jako vždy ohromně charizmatický a sympatický a je fajn, že se stavila i spousta dalších známých tváří, ale co na tom, když vystupují v nevýrazném Vánočním speciálu, jehož záměr a důvod vzniku mi naprosto unikají. Díky kvalitním hercům je několik momentů ucházejících, ale jakékoliv kvality plynou jen a pouze z hereckých výkonů, které z chabého obsahu těží maximum a posouvají ho do průměru. Pokud nemáte co dělat a potřebujete zabít čas, klidně si A Very Murray Christmas pusťte, ale pokud máte na výběr, dejte přednost raději něčemu výraznějšímu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě bylo velké zklamání. Čekala jsem pořádnou zábavu, u které se zasměju a sem tam nějaká vánoční písnička, aby mi připomnělo, že se vlastně blíží Vánoce, tohle bylo úplně mimo. Nejvíce se mi líbila scéna s Miley Cyrus a Georgem Clooneym, bohužel jsou tam oba jen chviličku. Nejhorší vystoupení za mě měla Maya Rudolph, i když to říkám nerada, protože jí mám docela ráda, tak Maya zpívat neumí, strašně to tahalo za uši a bylo to falešné. Za mě vážně velké vánoční zklamání. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objevila kapela The Phoenix, její členové hráli kuchaře. (hansel97)

Reklama

Reklama