Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)

• Kanada

Murder at the Cannes Film Festival

Vražda na Filmovom festivale v Cannes

Komedie / Drama / Mysteriózní

Kanada / USA, 2000, 100 min

Harvey Frost

Ni víc než zcela průměrná kriminálka zasazená do Cannes, kde se zrovna koná filmový festival. Nic moc jsem od toho nečekal a tak jsem byl po shlédnutí možná i trochu překvapen.(27.10.2007)

Původní podezření, že zasazení příběhu do prostředí festivalu v Cannes má zatraktivnit nějakou scénáristickou ubohost, se rozplynulo jako pára nad hrncem. Kriminální zápletka má hlavu i patu, valná většina vtípků je skutečně zábavná - a navíc mám slabost pro náměty, ve kterých filmaři střílejí do vlastních řad.(14.4.2004)

• Terva

Toto opravdu nejsou jen tak nějací podezřelí...(14.6.2011)

• Rodriguez

Na začátku to mělo velice dobře našlápnuto, ale postupem času co se film prokousával ke konci, začal film haprovat ve všech směrech.(6.6.2008)

• pravo

PREČO STE MI NEPOVEDALI, ŽE STE MALI NA VRAŽDU MOTÍV? Úbohosť tohto filmu spočíva v tom, že sa snaží ťažiť z atraktivity a šarmu filmového festivalu a spomenutia mien celebrít. Ďalším negatívom bolo, že humor šiel akosi pomimo mňa a počas filmu som sa takmer nezasmial iba som mal pocit trápnosti z filmu. Detektívna alebo kriminálna zložka filmu je naozaj otrasná a asi aj nepodstatná a ako sekundárna má za prioritu hlavne posunúť hrdinov ďalej, aby mohli humorne reagovať. KRÁDEŽ SCENÁRA V CANNES NIČ NEZNAMENÁ.(6.11.2007)

• Klemi

Podprůměrný film z prostředí filmového festivalu v Cannes, balancující na hraně krimi a komedie. Nečekejte žádnou velkou filmovou podívanou, ale jako odreagování kdy člověk nemusí příliš přemýšlet, poslouží dobře. Tedy 35%.(5.6.2008)