Reklama

Reklama

Klíč k sexu

Trailer 2

VOD (1)

Laura a Antonio spolu žijí odjakživa. Jednoho dne začne žena přemítat o tom, co vlastně od života chce. Nečekaně narazí na Sergia a Sienu. Laura, Raquel a Cris přesvědčí své protějšky, aby si zahráli hru s klíči, kterou jim Siena navrhne. Pravidla jsou jednoduchá. Každý účastník vloží klíče do misky, pak si jeden vylosuje a musí strávit noc s jeho majitelem. Tato hra zcela změní životy přátel. Ti totiž jejím prostřednictvím zjistí, kdo jsou a po čem doopravdy touží. Komedie o monogamii, seberealizaci a hledání potěšení. (HBO Max)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (23)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Co vlastně v sexu chcete? Film je založený na jedné velmi atraktivní hře s klíči, která má jistá tři pravidla. Herecké výkony velmi dobré. Herecké obsazení super. Scénář zajímavý. Humor zde nechybí, a hezké ženy také ne. Poznámka: Film doporučuji shlédnout s titulky forced, v místech kde se posílají zprávy. Hvězdiček 4 ()

faraoon 

všechny recenze uživatele

A taková to mohla být povedená taškařice. A dokonce docela dobře zahraná. Až do 56 minuty kdy O5 vyvřel již tradiční všeobjímající a pseudotolerantní  prvok popkultury, ve které film pokud v něm chybí skoro lesby nebo úplný buzíci tak se snad nemá šanci propasírovat do produkce. Prostě nepovažuji dva zazipovaný nahý chlapský zadky za nezbytnou nutnost novodobé filmové estetiky. Ale za za tu sataní rumunskou kamikaze dávám hvězdu navíc. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Totální kravina pro ženský. Zase tam musí nacpat buzeranty, aneb jak zjistit že jsem teplý a je to v pořádku. Hrát tuhle blbou hru může jen idiot náhodně si měnit partnery. To zákonitě nikdy nemůže dopadnout dobře. Když už chce někdo zažít nějaké to dobrodružství mimo rodinu, tak to musí být čistě tajné, aby o tom nikdo nevěděl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně přiznávám, že jsou mé čtyři pěticípé velmi subjektivním hodnocením, při němž jsem zohledňoval záležitosti, které mohou být ostatním divákům naprosto ukradené, a zároveň jsem tak trochu ignoroval momenty, kdy to tvůrcům tak trochu drhlo. Proč? Protože mě nesmírně bavilo, že s podobnou záležitostí přišli právě inkvizitoři a protože podle reakcí následovníků největšího z tesařů trefili hřebíček na hlavičku. Já tedy nejsem žádným propagátorem LGB tlačenky ve filmech a seriálech (v reálném životě jsem tolerantnější, nebo je mi to prostě jedno, pokud nemusím přihlížet), ale tady mi ty suché zipy vlastně ani nevadily, protože mi to sem tak nějak sedělo. Španělští herci a herečky mě zpravidla hodně baví (asi to bude i tím, že jsou pro mě neokoukaní) a tady se podle mého názoru obsazení dokonale povedlo. No, pobavil jsem se, zasmál jsem se, a přestože bych za normálních okolností hodnotil asi jen třemi kousky, převelice mě pobavilo, jak snímek nadzvedl vyznavače tradiční rodiny, v níž pilná a poslušná ženuška od rána do večera pilně pečuje o pět dětí a domácnost a následně i o manžílka, který se vrátí podroušený ze zaměstnání, všechno to hned z kraje preventivně propleskne, a pak žijí všichni v dokonalé harmonii. Ano, ano, víra i hory přenáší... A i proto jsem si tento španělský počin tak užil. / Poučení: Potřebuješ si najmout chůvu? Hledej v rumunských ozbrojených silách. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Až narazíte na nějakého Španěla/ku, budete moci hovořit o štěstí, pokud bude jen DIVNEJ, protože všichni ostatní jsou ÚCHYLOVÉ - toť vyznění filmu. (dodám osobní poznatek k tomuto národu - pokud potkáte maňánystu a přesto to nebude buzerant, udělá se i bez výprasku a k orgasmu nepotřebuje albínského hada, tak vás pro změnu zase aspoň určitě okrade) ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama