Reklama

Reklama

Strach.com

  • Česko StrachTečkaCom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

J. K. Lister

J. K. Lister (hodnocení, recenze)

A nevíte, jak se jmenuje fobie z ostrých předmětů, mnoho vám tahle otázka ve filmu napoví. Je dobré se na ně dobře dívat, aby ste se nemuseli ptát, proč. Nejvíc se mi líbila závěrečná scéna, jak soudní psycholožka leží v posteli a zazvoní telefon a na drátě nikdo není. Správně vnímavý divák pochopí, že šlo poděkování od ducha, kterému psycholožka pomohla najít vraha, aby se svému tyranovi mohl duch pomstít. Co se vám na tom nelíbilo? Ty pablesky, které sice nevyjadřovaly úplnou hrůzu, kterou musela protagonistka projít zcela neukázaly, ale hudba vás vždycky správně navede na tu správnou notu. Sice nic originálního, ale nahnalo mi to taky strach, když si uvědomíte, že na světě existují takoví psychopati... No, to je paráda.

opox

opox (hodnocení, recenze)

Nevim, proc ma tenhle film tak nizky hodnoceni... me se to libilo, docela slusny psycho.... by clovek neveril, jak depresivne muze pusobit mala holcicka v bilych satech, s bilym micem v ruce :-D Nevim, asi sem jinej, nez vetsina ostatnich tady, ale ta atmosfera filmu byla docela dobra, rozhodne sem se nenudil.

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

Hirne davaj pozor co pises...nikdy nevies kto to cita ... "Do you want to play" :()

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

a já furt čekala, kdy ta holčička konečně vytáhne tu lopatu a ono furt nic, Oli : / (slovenština je zlo wtz)

Reklama

Reklama