Reklama

Reklama

Strach.com

  • Česko StrachTečkaCom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dvě linie příběhu, obě podaný stejně nudně, bez nějakých ambicí zaujmout. Občas se sice blýskne na lepší časy, ale ani celkově snímek za moc nestojí. A ty sekundové prostřihy rychle za sebou to zvrzaly ještě více. 20181118+++++++++++++++++++ To jako ty stupidní bleskostřihy, kdy jeden jediný záběr netrvá ani půl sekundy, měly vyvolat strach nebo co? Mně akorát děsně iritovaly. Příběh je to stejně nezajímavý, pomotaný, jedno přes druhé. Celé je to zbytečně natahované a má to hodně hluchoty. Záběry na pitevně, či v márnici, jak tomu oni ve filmu říkají jsou velmi zajímavé. Ne tím, že jsou skoro potmě, ale tím, jak v takovém šeru může dotyčný pracovník vůbec něco dělat. Asi to byl záměr režiséra, co kdyby nedej bože spatřil divák kapku krve, nebo něco pohoršujícího. V hororu, že jo. Takže, já hodnotím dvacítkou, za pár světlých okamžiků, a to je vše. ()

Chino odpad!

všechny recenze uživatele

No já nevím. Myslím, že účelem hororu je strach nahnat, ne zahnat... A o nějakém strachu zde opravdu nemůže být ani řeč, zato taškařice si užijete do sytosti. Zmínil bych snad jenom některé ze zoufalých antiděsících praktik, jakými jsou například zjevující se holčička v bílých šatech či herec přehrávající zděšení tak nevěrným způsobem, že ubránít se explozi smíchu vyžaduje téměř nadlidské úsilí. Nesmyslně zmatený střih a kamera v kombinaci s odpudivou grafikou pak jenom dokonávají dílo zkázy, na jehož počátku stojí samotný název filmu. ()

Reklama

pirate 

všechny recenze uživatele

Tak trocha hrůzy by se našla, ale absolutně mě nefascinovalo to mučení obětí. Spíše naopak. Očekával jsem temnou a napínavou honičku za vrahem, který se však ukázal v prvních minutách a šlo tedy celkově jen o mučení obětí šílencem, což mě vůbec nebere a zabíjení "díky" halucinacím, které prichází ze shlédnutí té děsivé stránky, takže v podstatě se celou dobu koukáme na děsivé (neděsivé) výjevy z obrazovky počítače, či něco podobného. Až už jsem toho začínal mít dost, aspoň, že ke konci to přestane. Pro ty, kteří mají rádi mučené lidi, upozorňuji, je to bez krve (naštěstí, i tak se ukáže pár nechutných scén). Pro mě byli tyhle části ztráta času. A ty různé hrůzy z internetové stránky - za chvíli stačí a ať už dají pokoj. 30%. ()

Redbee 

všechny recenze uživatele

Jakmile to uvidíš máš dva dny a pak zemřeš. To už jsme někde slyšeli a videokazeta byla povedenější. Taky tam někdo potřeboval vysvobodit, taky tam byla malá holčička s dlouhými vlásky, tak v čem je problém!?! Film prostě nefunguje, není napínavý, nejsou tam žádné scény, při kterých byste se mohli byť jen maličko bát, herecké výkony jsou katastrofální a i když konec skončí tak, jak nikdo nečekal (nejedná se o typický americký happyend), nijak vás to neuspokojí, kdyby tam totiž byl, aspoň by bylo na co si stěžovat. A pokud se jedná o závěrečnou scénu, tak ta mě dojala úplně! WTF?!? Pokud to měla být scéna, která měla přimět člověka k zamyšlení se nad tím "jak to vlastně skončilo", tak nevyšla, protože hned následují titulky a člověk je rád, že tento nepovedený film skončil a může na něj začít zapomínat. ()

ex.it 

všechny recenze uživatele

Sledovala jsem to ve svých necelých čtrnácti letech, byla jsem strachy bez sebe, nic by mě nedonutilo najet na internetu na feardotcom.com ani nic podobnýho a celou noc jsem nemohla klidně spát. Takže film si zasloužil pět hvězdiček. Ale pak jsem vyrostla, viděla to znova a chtělo se mi z mého dřívějšího strachu zvracet. Horůrek možná tak pro ty děti... jinak odpad. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Feardotcom.com je adresa oficiálních stránek filmu. (Chatterer)
  • Jméno "Dr. Gogol" napsáno na zdi v první scéně, je odkaz na film Mad Love (1935). (Chatterer)

Reklama

Reklama