Reklama

Reklama

Frightmare: Legenda hororů

  • Česko Hvězda horroru (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Hrstka věrných fanoušků, trocha černé magie a oblíbená hvězda žije (a vraždí) navždy. Zpočátku to všem připadalo jako skvělý nápad. Opravdová legenda hororů, hvězda, která naplňovala strachem srdce milionů diváků, si něco takového zasloužila. Rozlučkovou párty, které by se účastnil i sám slavný nebožtík. Bohužel, člověk míní a smrt mění. Bizarní večírek k poctě oblíbeného herce se pro skupinu mladých lidí stává hrou o holý život. Na plátně dovedl vyděsit, v televizi postrašit, ale teprve teď, po své smrti, se Conrad Radzoff stává opravdovou legendou.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hodnocení troma, nebo průměrná troma je totalní kravina. Frightmare je sice produkované touto firmou, ale s její průměrnou tvorbou nemá nic společného. Na to je příliž vážná. Samozřejmě má ale pár technických spojitostí - obraz 4:3, televizní look, neumětelská poloamatérská kamera, pidirozpočet a špatný scénář. Ferdy Mayne = jinak výborný charakterní herec se tváří sveřepě a mysticky nonstop. Tahle jedna póza v kombinaci ale s odfláklou atmosférou moc nezapadá dohromady. Monotónní, patřičně tajemný, hudební podkres brzy začne nudit a málokdy funguje. Občas se objěví záblesky dobrého nápadu, ale špatný režiser je vždy zazdí. Tenhle film za čtvr století hodně zestárl. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Mohlo z toho vzniknout zajímavé dílko, ale tvůrci asi zvolili jinou alternativu. Film má dobrý začátek, ale jakmile výrostci ukradnou tělo a odvezou ho do domu, tak nastává nekonečná nuda trvající do úplného konce. Mizerná kamera, hudba, speciální efekty jsou jen hřebíčkem do rakve. Gore zde není prakticky žádné. Mezi mizernými herci sice zazáří jméno - Jeffrey Combs, ale tento film mu prostě nedal možnost, aby ukázal svůj talent a nadhled nad ostatními. Od Frightmare raději ruce pryč. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Když nemám po ruce dobrý horror z DVD, tak se vrhnu na TV a zrovna na Cinemaxu dávali tento film. No říkal jsem si, film je sice staršího data, ale do 18 let nevhodný a tak se tam snad objeví nějaký děs, krev a brutální vražda..... HOUBY, totální divadelní kravina i má matka se zvedla a šla raději z nudy spát (a to horrory nemusí). Frightmare : Legenda horrorů je odporné divadlo s trapnými hereckými výkony a zoufalou atmosférou. FILM Frightmare : Legenda horrorů by se měl přejmenovat na Frightmare : LEGENDA SRAČEK ! ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl snad jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Hororová legenda umírá a parta mladých se rozhodne ukrást jeho mrtvolu a užít si s ní večer ve starém domě. Po příšerné herecké etudě (duchařské seanci) mrtvola oživá a začíná teenagery likvidovat těmi nejdebilnějšími způsoby. Nejde o to co, ale jak - celý film vypadá jak ten nejlacinější brak s papundeklovou výpravou a všichni hrají tak příšerně, že to až bolí a děsí. Ed Wood by byl hrdý, při sledování jsem si vzpoměl právě na jeho "majstrštyk" - tohle je totiž opravdu "strašlivá noční můra". ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě moc nebavil. Dvakrát jsem u něj usnul a to se mi obvykle nestává. Děj filmu vypadal docela zajímavě, když jsem si ho četl na netu, ale.... Efekty jsou na velice slabé úrovni, hudební doprovod se pořád dokola opakuje a výkony herců jsou taktéž hodně špatné. Nejvíce mě potěšili závěrečné titulky nakonci. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama