Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Pokus o znovuoživenie populárnej britskej TV-show 60-ych rokov sa márne snaží zachytiť jej štýlovosť a bezstarostnosť. Fiennes je žalostne mimo misu, Connery podáva monotónny výkon a dobré vedľajšie charaktery sú v tomto stratené. Thurman je sympatická, ale film je úplne plochý. Patrick MacNee, hviezda originálneho seriálu, má zábavný vokálny štek. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je zřejmě největší blockbusterová comicsová slátanina v rámci kino distribuce 90 let. A nebyla zrovna levná (údajně 60 mil.USD), ale to je stejně jedno, protože to na výsledku není příliš znát a film má parametry televizní režie. Děj nedává smysl, a navozuje dojem jakoby ani neexistoval scénář anebo měl více verzí, ale ani jednu dobrou. Ve filmu se občas objeví dynamická akční scéna, ale to je asi tak jeho jediné plus. A pak slámovité a otřesně pitomé dialogy ve hvězdné herecké sestavě. Sean Connery snažící se tvářit důstojně, Ralph Fiennes v hučce s výrazem idiota a Uma Thurman v latexovém oblečku se nepotkali zrovna s dobrým režisérem ani scénářem. Výsledkem je předražený guláš a přestylizovaný zmatek, který komerčně neuspěl a podivný režisér s ještě podivnějším jménem Jeremiah S.Chechik se vrátil poslušně tam, odkud přišel a uznal, že filmové plátno pro něj není. 20% ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bože zač! Takový herci a taková konina. Sean Connery chce ukrást počasí, ale vzbouřil se proti němu žlutý a zelený medvěd.Uma je gorilla a skočila z mrakodrapu , aby utekla před druhou Umou a pak bum pěšec na f4 .. dáváte pozor ? Proč jste se nezabil? Dáváte pozor?Hmyz je stále větší! Ted po nich sršni střílejí z kulometbodáčků ... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, cenu za nejpromarněnější námět získávají….Mstitelé!...Mohlo to být něco úžasného. Tajní agenti v retro současné Anglii proti šílenému megalomanovi toužícímu ovládnout svět. Obě strany vybavené spoustou nadpřirozených vynálezů a zařízení. Jenže to nefunguje. Stala se z toho přeplácaná taškařice, která ač vizuálně vypadá skvěle, postrádá atmosféru, kterou by takový film měl mít a na kterou jsem se těšil. Velká škoda. Umě Thurman v latexu to ale zatraceně sekne. ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Trochu ma mrzí , že tu všetci kydajú na pomstiteľov a vytýkajú slabý príbeh , nezmyselnosť a čo ja viem čo ešte a popri tom sa doslova nadchýňajú nad takým Kill Billom , ktorý na tom s príbehom neni o nič lepšie , strieda jeden gýč za druhým a väčšina postáv je tu plytkejších ako Níl po období sucha. Mňa Pomstitelia práveže dostali svojim bezchybným suchým anglickým humorom a najmä skvelým Fiennesom a Umou Thurman, ktorý to zahrali na jednotku. Ale chápem, že čo nemá nálepku "uznávaného" režiséra ide automaticky pod gilotínu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama