Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Avengers, The

Akční / Dobrodružný
USA, 1998, 89 min

Režie: Jeremiah S. Chechik
Hrají: Ralph Fiennes, Uma Thurman, Sean Connery, Patrick Macnee, Jim Broadbent, Fiona Shaw, Eddie Izzard, Eileen Atkins, John Wood, Carmen Ejogo, Keeley Hawes, Richard Lumsden

komentáře
galerie
diskuze
 ve filmotéce
v bazaru
Na DVD od:07.01.1999Warner

Obsah:

Hravě předčí i agenta 007. Přesto se dostane do úzkých, když zjistí, že přitažlivá a velmi chytrá tajná agentka Emma Peelová vede dvojí život. A co více - stala se spojenkyní ďábelského sira Augusta de Wyntera, jenž ohrožuje lidstvo přírodními katastrofami...   (oficiální text distributora)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Lima ***

Film, který se až na interiéry a triky moc nepovedl. Zmatený děj, zmatený střih. Nebýt neúprosných rukou pana střihače, které evidentně řádily (na popud pánů producentů?) více než je zdrávo, věřím, že výsledek mohl být o mnoho lepší.

profil / všechny komentáře uživatele Gemini **

Na můj vkus až příliš ujetá a nepříliš vtipná špionážní komedie. Trio Connery - Thurmanová - Fiennes je nezapomenutelné především kvůli kostýmům. Vizuální stránka filmu je taky jedním z mála kladů tohoto filmu. Neříkám to často, ale jsem rád, že jsem na Mstitele nešel do kina...

profil / všechny komentáře uživatele Radyo *

Nějak jsem nepochopil, co tím chtěl básník říci. Hraje zde sice trojice mých oblíbených herců, ale úroveň filmu je dost tragická, děj je infantilní a místy drsně nelogický, snad jen triky jsou na standartní výši.

profil / všechny komentáře uživatele gouryella *

Nesmirne spatna adaptace jednoho stareho serialu ve ktere i Connery jakoby prestaval misty hrat.

profil / všechny komentáře uživatele Matty *

Totální pakárna, nicméně Uma v latexu si tu hvězdičku zaslouží. Zajímavé komentáře: Tom Hardy, MIMIC

profil / všechny komentáře uživatele Tom Hardy **

Pokud nevíte, jakým filmem definovat chaos, jste na správné adrese...

profil / všechny komentáře uživatele Djkoma **

Docela nesmyslná ujetárna, ale chvílema i zábavná :o))

profil / všechny komentáře uživatele mandes

rozpočet : $60 million tžby americké : $23,384,939

profil / všechny komentáře uživatele tron **

Z matného rovnomenného seriálu, podľa ktorého POMSTITELIA vznikli, si už toho ktovie koľko nepamätám, ale to je fuk; dôležité je, že v tomto prípade si snímka komerčný prepad zaslúžila. Neviem, čo presne sa dialo počas nakrúcania, niečo sa mi marí o nespokojných producentoch a následnom pretáčaní a brutálnom strihaní. Neviem už, či je to pravda, ale nečudoval by som sa, keby bola. Aspoň by sme to mohli režisérovi Chechikovi (NATIONAL LAMPOON´S: VIANOČNÉ PRÁZDNINY, DIABOLSKÁ PASCA) ospravedlniť. Snímka je to príšerne nudná, tragikomicky bizarná a ledva-ledva v nej funguje aspoň šarm Seana Conneryho. V takomto chaotickom mišmaše neplní svoju funkciu ani pôsobivý vizuálny šat a obsadenie Umy Thurmanovej, Ralpha Fiennesa, Jima Broadbenta, prípadne Fiony Shawovej. Ruky preč.

profil / všechny komentáře uživatele EdaS ***

Určitě je to hodně špatný film, ale přesto jsem se celkem bavil. Možná i tím, jak moc hrozné to je. :o)

profil / všechny komentáře uživatele T2

Rozpočet $60miliónovTržby USA $23,384,939Tržby Celosvetovo $54,684,939

profil / všechny komentáře uživatele choze ***

97-98. Dva roky, tři velkorysé filmové adaptace kultovních sci-fi seriálů z 60. let. Šedesátimilionoví MSTITELÉ startovali první a na rozdíl od WILD WILD WEST a ZTRACENI VE VESMÍRU vycházeli, ač americké produkce, ze seriálu britské provenience. Obzvlášť s WWW mají hodně společného, konkrétně nesourodou dvojku hrdinů-vládních agentů bojující hravými dialogy, pěstmi i fantastickými vynálezy s padouchem, co vyhrožuje světu a stejně jako WWW nabízejí přesně ten druh absurdním humorem a rozverným nápady prodchnutého efektního comicsového dobrodružství, na jehož konci vše co může vybuchne, který miluju. Škoda až příliš jednoduchého a krátkého příběhu a soustředění akce do poslední třetiny filmu, celé vyhrazené širokému finále (a to má film pouhých devadesát minut, na které ho producenti sestříhali z původních dvou hodin a půl) se soubojem na meteorologickém balónu, zničením padouchovy tajné ostrovní-podzemní základny a únikem miniponorkou na poslední chvíli. Britský gentleman Ralph Fiennes je okouzlující, Uma Thurmann, kterou jinak nemusím, jako zrzka k sežrání, jen ten rutinní Connery jim to kazí. "ČAJ?"

profil / všechny komentáře uživatele Tyler ***

Trošku zklamání,ale stejně jde o dobrou zábavu.Hlavně teda díky hercům - Sean Connery boduje,Ralph Fiennes vystřihnul parádního džentlmena a Uma Thurman je ostatně jako vždy k sežrání.

profil / všechny komentáře uživatele 2Pac **

Tak si to zhodnoťme...najprv mínusy: trápne dialógy,dosť zvláštne chronologicky poňatá doba,infantilná scéna "osej nahánačky" s ešte infantilnejšími efektami... plusy: Uma si mala možnosť vyskúšať "šermiarske scény" pred Billom, hlavný hrdina ako fetišista, Sean ako monzunofil :,,ľudia by sa nemali báť byť vlhkí" , auto s čajovou súpravou, čaj vždy, všade a za každých okolností, zloduchovia zamaskovaní ako macíkovia. Vyhodnotenie: kebyže to má možno iných "rodičov" mohlo sa to podariť, takto však z toho vyšiel nepodarený pokus o recesiu.

profil / všechny komentáře uživatele Hunt *

HUDBA: Joel McNeely