Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (142)

Lima 

všechny recenze uživatele

Film, který se až na interiéry a triky moc nepovedl. Zmatený děj, zmatený střih. Nebýt neúprosných rukou pana střihače, které evidentně řádily (na popud pánů producentů?) více než je zdrávo, věřím, že výsledek mohl být o mnoho lepší. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až příliš ujetá a nepříliš vtipná špionážní komedie. Trio Connery - Thurmanová - Fiennes je nezapomenutelné především kvůli kostýmům. Vizuální stránka filmu je taky jedním z mála kladů tohoto filmu. Neříkám to často, ale jsem rád, že jsem na Mstitele nešel do kina... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Totální pakárna, nicméně Uma v latexu si tu hvězdičku zaslouží. Zajímavé komentáře: Tom Hardy, MIMIC ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil, co tím chtěl básník říci. Hraje zde sice trojice mých oblíbených herců, ale úroveň filmu je dost tragická, děj je infantilní a místy drsně nelogický, snad jen triky jsou na standartní výši. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Z matného rovnomenného seriálu, podľa ktorého POMSTITELIA vznikli, si už toho veľa nepamätám, ale to je fuk; dôležité je, že v tomto prípade si snímka komerčný prepad zaslúžila. Neviem, čo presne sa dialo počas nakrúcania, niečo sa mi marí o nespokojných producentoch a následnom pretáčaní a brutálnom strihaní. A výsleodk podľa toho nanešťastie vyzerá. Snímka je príšerne nudná, (tragi)komicky bizarná a ledva-ledva v nej funguje aspoň šarm Seana Conneryho. V takomto chaotickom mišmaše neplní svoju funkciu ani inak pôsobivý vizuálny šat, ani obsadenie Umy Thurman, Ralpha Fiennesa, Jima Broadbenta a Fiony Shaw. Ruky preč. Ja som vás varoval. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Určitě je to hodně špatný film, ale přesto jsem se celkem bavil. Možná i tím, jak moc hrozné to je. :o) ()

choze 

všechny recenze uživatele

97-98. Dva roky, tři velkorysé filmové adaptace kultovních sci-fi seriálů z 60. let. Šedesátimilionoví MSTITELÉ startovali první a na rozdíl od WILD WILD WEST a ZTRACENI VE VESMÍRU vycházeli - ač americké produkce - ze seriálu britské provenience. Obzvlášť s WWW mají hodně společného, konkrétně nesourodou dvojku hrdinů-vládních agentů bojující hravými dialogy, pěstmi i fantastickými vynálezy s padouchem, co vyhrožuje světu a stejně jako WWW nabízejí přesně ten druh absurdním humorem a rozverným nápady prodchnutého efektního komiksového dobrodružství, na jehož konci vše co může vybuchne, který miluju. Škoda až příliš jednoduchého a krátkého příběhu a soustředění akce do poslední třetiny filmu, celé vyhrazené širokému finále (a to má film pouhých devadesát minut, na které ho producenti sestříhali z původních dvou hodin a půl) se soubojem na meteorologickém balónu, zničením padouchovy tajné ostrovní-podzemní základny a únikem miniponorkou na poslední chvíli. Britský gentleman Ralph Fiennes je okouzlující, Uma Thurmann, kterou jinak nemusím, jako zrzka k sežrání, jen ten nezajímavý záporák-rutinní Connery jim to kazí. "Čaj?" ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Tau ve službách Jejího veličenstva? Okamžitě oběsit za vlastizradu..! Absurdní taškařice producenty nemilosrdně sestříhaná jako bažant na vojně první den přijímače, synonymum pro filmový propadák a spolu s Ligou výjimečných asi jeden z důvodů, proč S.Connery sekl s kariérou. Pokud časem nezežloutnete nudou do odstínu nikotinového ukazováčku Jima Broadbenta, může vás utěšit zadeček Nevěsty obepnutý koženými kalhotami a taky skutečnost, že se po této plyšové Bondovce uchýlil režisér Jeremiáš Chechik už jen k tvorbě neškodných seriálů.. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání,ale stejně jde o dobrou zábavu.Hlavně teda díky hercům - Sean Connery boduje,Ralph Fiennes vystřihnul parádního džentlmena a Uma Thurman je ostatně jako vždy k sežrání. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na výsledku je znát, že je podivně sestříhaný, zbrklý, zmatený. Působí jako voják, kterému granát vybouchl přímo pod nohami, sice přežil, ale na plátně jsme svědky usilovné snahy zachránit, co se dá. Takže srdce sice ještě tepe, ale zbytek je na tom špatně. Výrazná a nápaditá výtvarná stylizace filmu ještě leccos zachrání. Stejně jako herci, samozřejmě včetně Umy v latexu. Jinak velká škoda. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hodne zvlášny akčný sci-fi thriller "Pomstitelia" ma oslovil najmä svojim nezaraditeľným nadčasovým vizuálom. Je to také podivne bizarné. Veľmi dobre funguje aj herecké obsadenie. Uma Thurmanová a Ralph Fiennes ako dvojica super tajných agentov a charizmatický sir Sean Connery ako záporák ovládajúci počasie. Predviedli výborné herecké výkony. Film "The Avengers" som už videl mnoho krát. A iste si ho zasa niekedy rád pozrem. Je to neprávom podceňovaný a zabudnutý titul. **** ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Jako ono to má své světlé stránky; hudba, kostýmy a ta absurdní dávka anglického klišé udělaná Američany, jenže ono je to prostě strašně blbé. Co věta to trapas, pořádná zápletka nastane až na začátku druhé hodiny, a to jen krutě béčková, Sean Connery hraje naprosto tragicky, a je to hrozně sestříhané. Hodnotit film podle takového střihu je jako hodnotit estetickou kvalitu Big Benu po té, co mu prasknou hodiny. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Asi bych se normálně k tomuto filmu vůbec nedostala, tento žánr vůbec nevyhledávám, spíš než akční dobrodružný bych ho zařadila mezi suše anglickou špionážní parodii. Jiné filmy, které hodnotím na 3* si již dávno nepamatuji. Tento stojí za zhlédnutí kvůli pár skutečně vydařeným absurdním a přitom vtipným situacím. Výtvarná stránka hraje taky velkou roli. Každopádně je u mě v kategorii film vybočující z řady a je mi milejší než těch netroufám si posoudit kolik % filmů průměrných. Spíš mě překvapilo tak radikálně odsuzující stanovisko většiny, kvůli kterému píši tento komentář. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Já vydržím hodně ale tohle byla fakt úplná ubohost.Jenom by mě zajímalo kolik za to těmto skvělým hercům slíbili když natočili takovou hovadinu.Seriál jsem sice neviděl ale rozhodně byl lepší než toto podivné cosi ()

Reklama

Reklama