Reklama

Reklama

Kluci z Mistletoe

(TV film)
  • Kanada Sons of Mistletoe (více)

Obsahy(1)

Výborný rodinný film s přesnou dávkou citu i vtipu, ve kterém dědička Helen Radke přichází do Mistletoe rozprodat otcův majetek. Připraví smlouvy a až o něco později zjistí, že prodala i chlapecký sirotčinec, kterému šéfuje Jimmy Adams, který v něm taky vyrůstal. Mladý muž s přirozenou autoritou, který je chlapcům více než přítelem a který si i k nejproblémovějším dětem umí najít správnou cestu, začíná svůj boj o záchranu sirotčince. Chlapci mu pomáhají, čož je ještě více semkne dohromady a začíná série vtipno-dojímavě-veselých příběhů. Postupně se dozvídáme, že dnes poměrně bohatá Helen svého otce bývalého majitele sirotčince vlastně taky moc neznala. V podstatě se o ni nezajímal a vzpomněl si na ni jen o Vánocích. Nevyrůstala sice ve sirotčinci, ale její osud byl velmi podobný jako osud chlapců. Postoj bezcitné obchodnice se pod vlivem bližšího seznámení se s chlapci, kteří chtějí zůstat spolu jako velká rodina, postupně mění a Helen už teď ví, že udělala chybu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

xander 

všechny recenze uživatele

Priemerný rodinný televízny film, ktorý príliš nezaujme ale ani neurazí. Filmu chýbajú známe tváre a nikto zo zúčastnených nieje taký dobrý že by sa mi vryl do pamäte. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Jak napsal dříve níže komentář freddy, je to jeden z nejhezčích filmů o vánocích, jak jsem kdy viděl. Mám ho nahrán na VHS již od roku 2003, kdy šel v premiéře na Primě. Mne jako věčnému klukovi, byl jakoby psán na tělo, i já se snažím jednat s kluky tak, jako Jimmy, někdy se daří, jindy míň, ale kluci, kteří chtějí být dobrými lidmi a kamarády nikdy nemůžou zklamat, zrovna jak bylo tak krásně ukázáno v tomto filmu. Jak já při prvním shlédnutí fandil a držel palce Willymu, aby se mu tam zalíbilo a byl šťastný! Nadprůměrný film se skvělými výkony všech hlavních hrdinů a má ode mne od premiéry jednoznačně plné ohodnocení. Více takových filmů v televizi! ()

Reklama

Bast 

všechny recenze uživatele

Docela jsem tam postrádala trochu něco víc než jenom prodaný dům a lásku... Opravdu naprosto průměrný film... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film už se stal nedílnou součástí mých Vánoc. A jsem rád, že jsem si ho v roce 2005 nahrál, protože od té doby už nebyl vysílán a já bych ho teď marně všude sháněl. Tenhle film je úžasný a mne prostě odboural a zaujal mne natolik, že si ho pouštím každý rok během Vánoc. Úžasný příliš neznámý vánoční film, který je postaven na partě kluků, o něž se jejich rodiče ani příbuzní nestarají a všechny je vede jeden muž, který je dospělým dítětem. Stačilo mi, abych se jednou na tenhle film podíval a věděl jsem, že tohle je jeden z těch nejlepších vánočních filmů, které jsem kdy viděl. Mám pro něj slabost a je to moje srdeční záležitost. Takže dávám jednoznačně pět hvězdiček, protože takhle má vypadat vánoční oddechovka. To je TEN vánoční film, který považuji snad za úplně nejlepší ze všech vánočních filmů. Mám v plánu si ho pouštět každé Vánoce a pochybuji, že by mne kdy omrzel. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama