Reklama

Reklama

Hříšný prsten

  • USA Forbidden Highway
všechny plakáty

Obsahy(1)

Poté co podvedla a okradla bývalého zaměstnavatele, tvrdého ruského mafiánského bosse, uprchla mladá kráska Cherry do Las Vegas, aby se skryla před jeho hněvem. Okradený mafián však po jejích stopách pošle gangstera Elreye, který ji brzy najde a odveze zpátky do Los Angeles. Cesta přes poušť se pro dívku stává těžkou zkouškou a ringem, v němž svede boj o život, přičemž jedinou zbraní, kterou může využít, je její krásné tělo a svůdnost. Elrey skutečně jejímu kouzlu brzy začne podléhat. Ale opravdu je to pro Cherry výhra? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele

Na erotický film patřící na obrazovky soukromé televize po odbytí půlnoci poměrně hodně odvážné, odškrtávající si všechny divákem očekávané body, příběhově legrační, herecky nijaké. Ale furt v rámci „žánru“ slušné.. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Hezký den, toto je prosím pěkně velmi dobrý erotický film, protože nejen vzrušuje, ale také baví! Klasické schéma počítá s osmdesáti procenty filmu pro sexuální kratochvíle. Zbytek se postupně "vylízal":) z béčkových nížin až na áčkový eroťák - jde-li tedy v tomto žánru takový termín použít... :-) Jeho nepsaná pravidla jsou dodržena i v těchto bodech: mužský zadek ano, předek ne-e, na herecké výkony představitelům nezbyla energie (nebo nadání), a příběh je prostý jako hlavní hrdinové. Co ovšem dělá film lepším, jsou nabité bluesové, nebo rockové pecky, které pěkně pásnou i k souložícím scénám. A také účast předních televizních dabérů. :-) Pár scén je docela vtipných - zřejmě i proto, že postavy jakoby zabloudily ze starých béčkových filmů - mojí nejoblíbenější je striptýz v baru s tím bluesmanem v pozadí... Amerika... :-) Mějte se filmově! Woo. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ filmů, ke kterým se člověk dostává více-méně náhodou. Klasický eroťák, který si na nic nehraje, ale hlavně baví, což už tak klasické není. Těla krásná, i když obličeje mohly být hezčí, zápletka dobrá a opravdu dobrá zábava. Ivan neměl chybu (i díky čes. dabingu). Přidal bych tu do žánru i to "komedie". Už nikdy víc, ale hovadina to nebyla... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Z klasických erotických filmů je tenhle docela slušný. Scénář se dokonce tváří jako rádoby vtipný. Holky pěkné, scény vzrušující. Mezi eroťáky patří tenhle rozhodně k těm lepším. Místy se mi líbila i hudba. Je třeba dodat, že pánové sice ve filmu moc nevydrží, jdou k zemi po první ráně, zmlátí je i holka a bitka v hospodě byla opravdu směšná, ale proto se dá říct, že to působilo opravdu zábavně. ()

Reklama

Reklama