• Houdini

Oscar 1 nominace: Zvuk(15.4.2004)

Rozpočet $16miliónovTržby USA $8,400,000Tržby Celosvetovo $9,500,000(10.5.2009)

65%(5.12.2010)

Obrovský meteor se řítí k Zemi ! Přední američtí i sovětští vědci jsou nuceni odhodit ideologické předsudky a začít spolupracovat.Příjemné herecké obsazení , chatrný scénář a nepříliš kvalitní triky.(26.12.2006)

• kagemush

Katastrofická slátanina (tak jak bylo koncem sedmdesátých a počátkem osmdesátých let v módě) s nadprůměrným hereckým obsazením. Ovšem pokud tohle srovnám třeba s hovadinou Armageddon, tak těch 40% tomuhle docela sluší.(27.10.2010)

• Braddy

"Katastrofa na celé čáře" - tak by se dal zhodnotit tento katastrofický film. Zemi zase jednou hrozí srážka s vesmírným tělesem, ale díky spolupráci dvou vojenských velmocí (USA/SSSR) se podaří zemi zachránit. Ani chvíli jsem nevěřil, že jim nějaké nebezpečí hrozí.(5.8.2003)

• corpsy

Nevýrazný katastrofický sci-fi. Toto proste nevyšlo. A predpoklady na ďalší katastrofický hit tu boli ( superhviezdne obsadenie, vysoký rozpočet ). Aj napriek tomu sklamanie. Dokonca ani triky na tak veľký budget nestoja za spomenutie. Prepadák.(1.8.2010)

Tak já bych film jako katastrofu vůbec neviděl.Žánr patří do kategorie Katastrofické.Je to kultovní film pro snímky jako "Drtivý dopad" "Asteroid" "Armageddon" "Vesmírní kovbojové"apod.Nepříliš kvalitní triky-uvědomTe si že film točený v r.1979 nemúže být tak efektně propracovaný jako třeba "Armageddon".Navíc dle vyjádření Seana Conneryho-tvúrci se snažili i o to že i za dob tzv.Studené války by měli jaderné mocnosti spolu spolupracovat nejen ve světě filmu.Sean Connery herecky zrál jako víno,a tohle byl jeden z jeho prvních filmů.(13.1.2009)

Trochu nepovedený katastofický film s dobrými herci, ale dnes se točí takové digitálni katasrofické sračky že Meteor je proti tomu skvost(10.8.2010)