Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Mluvit o lásce, je jako tančit na architekturu. Tak přeci jen ještě Američané umí natočit hodně pěkný film o těch nejsložitějších věcech v životě (ne, nejsou to matematické operace :-)) a to o vztazích. Vztahy mezi manžely, mezi matkou a umírajícím synem, mezi zamilovanými… Prostě vztahy jsou všude a to si Carroll uvědomil. Nemůžu si pomoct, ale mně se tenhle film zatraceně líbil. Navíc to obsazení! Dnes byste za 20 milionů sotva obsadili Emersona, který tam měl asi minutovou roli, natož Conneryho nebo Angelinu! Jediné, co se mi na tomto snímku nezdálo, byl dabing. A proto si ho chci co nejdříve sehnat v originální verzi. Zatím tu nechám čistých pět hvězd. P. S. Už dlouho jsem neviděl podařenější konec (svatba). Až uvidíte, kdo všechno se tam sejde, tak možná pochopíte… ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Aj keď som romantik prišlo mi to až moc zasnené. Problémy vo vzťahu boli, sú aj budú. Samotári a soliteri budú asi čím ďalej tým viac opatrnejší. Dneska som zrovna náhodu čítal, že tretinu Slovenských domácností tvoria samotári, a bude ich pribúdať. Čím to je? Nepochopenie, nevera, neúcta, strach? Mal som z toho filmu chvíľami pocit, že tá romantika je zabitá. Viacero príbehov nevadilo, i keď škoda,niektoré potrebné až tak neboli a čas mohli venovať ostatným. Chcel som aby sme ich spoznali viac do hĺbky. Omnoho viac. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Představte si Lásku nebeskou bez humoru a slabšími vztahovými pouty. Hrozně mě bavila postava Gillian Anderson, snad proto, že mi přišla jaksi nejpřirozenější a nejrealističtější. Zpočátku linie s Dennisem Quaidem byla zábavně tajmená, její vyústění však zklamalo. Angelina Jolie docela zklamala, tu jsem fakt viděl hrát zatím jen ve dvou filmech (filmů s ní jsem viděl více), naopak Ryan Phillipe mě hrozně bavil, je škoda, že tak zapadl. Amandy Peet jsem si ani nevšiml. Co mi docela vadilo, byl takové ten klasický závěr, kdy se... Ale ne, nebudu odhalovat, jen mi to přišlo hrozně kýčovité. ()

kyzi 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám smíšené pocity...na jednu stranu bylo zajímavé závěrečné spojení všech postav v jednu rodinu, na stranu druhou jsem se ale chvílemi dost nudila. Také mi vadí absurdita některých konců linií jednotlivých postav, ale na to může mít každý jiný názor. Ve finále je to příběh s +- happyendem, takže to za shlédnutí stálo. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal, že ve filmu uvidim takové záběry, jako když moje oblíbená Gill dává pusu Seanu Connerymu nebo se bradou opírá o levé rameno Angeliny Jolie a přitom se usmívá tak kouzelně jako vždycky... Zajímavé herecké hvězdné obsazení a jinak příjemný oddechový, dobře vypointovaný, snímek... :-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Podľa režiséra Willarda Carrolla bol film natočený s nízkym rozpočtom "len" 14 miliónov dolárov, keďže aj hviezdni herci pod vedením súhlasili s prácou za 50 000 dolárov každý. (Arsenal83)
  • Režisér Willard Carroll pochválil Seana Conneryho za jeho skromný prístup na placi: "So štábom spolupracoval úplne demokraticky. Správal sa ako najveľkorysejší herec, hoci je to nadživotná hviezda. Išiel príkladom a ostatní ho nasledovali." (Arsenal83)

Reklama

Reklama