Reklama

Reklama

Pokoj zázraků

  • Francie La Chambre des merveilles (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Thelmin pečlivě naplánovaný život nabírá na obrátkách ve chvíli, kdy se její dvanáctiletý syn Louis ocitá po dopravní nehodě v kómatu. Thelma je odhodlaná přivést ho zpátky do života stůj co stůj. Aby mu ukázala, co všechno krásného na něj v životě ještě čeká, rozhodne se za něj „v zastoupení“ uskutečnit jeho sny, tedy „10 věcí, které je třeba udělat před koncem světa“, jak si to Louis poznamenal do deníku. Cesta za splněním snů dospívajícího chlapce ji ovšem dovede dál, než si vůbec dokázala představit… a nakonec způsobí, že se i jí znovu začne líbit na světě. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (2)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film ide na istotu, to je cítiť aj pri výberu hudobných motívov, a predovšetkým chce zapôsobiť emocionálne. To sa mu darí predovšetkým vďaka obetavej a v podstate nebojácnej matky (stačí, keď si spomeniete na krátky ázijský výlet) v podaní Alexandra Lamy, ktorá pevne verí, že keď splní čo najviac plánov malého syna, ležiaci v kóme, tak to pocíti a zobudí sa. Solídne vedený film, kde záver vás prekvapí tým, že vlastne vás neprekvapí. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Slušný rodinný film, který ale krom skateboardově-manga tématiky a pár originálních scén nenabízí za mě nic dostatečně převratného, abych dal aspoň ty 4 hvězdy. A dost mě štvalo nedovysvětlení příběhu KGI nebo jak se jmenoval ten manga autůrek/torka. [Festival francouzského filmu, Centrál HK] ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama