Reklama

Reklama

Zachraňte tygra

  • Itálie Ta'igara: An Adventure in the Himalayas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jedné noci zachrání malý sirotek Balmani (Sunny Pawar) tygří mládě, jehož matku zabili nemilosrdní pytláci. Utečou spolu a vydávají se na dalekou cestu do odlehlého kláštera Tygří hnízdo, o němž si Balmani myslí, že je pro tygříka tím nejbezpečnějším místem. Pronásledováni pytláky se Balmani a Mukti snaží překonávat všechny nástrahy, které je na cestě čekají a zažívají spolu největší dobrodružství života – skutečné přátelství! (Bohemia MP)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (6)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Klasická rodinná dobrodružná rutina s hlavným dejovým spojením človeka a zvieraťa. Jediný rozdiel je v etnicite hlavných postáv a v nádhernej scenérii nepálskej prírody. Inak ale v zásade na jedno kopyto s podobnými filmami. 55 % ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Povedený dobrodružný film o netradičním přátelství.Zachraňte tygra se mi ve výsledku líbilo a mrzí mě, že film má několik nedostatků, jenž ho z diváckého hlediska sráží. Je to sympatický film, který má hezký příběh a odehrává se v drsném, ale přesto krásném prostředí. Film určitě stojí za vidění kvůli nádherné kameře a krásným záběrům na nespoutanou přírodu. Pokud chcete své děti vzít na pěkný příběh který se odehrává v přírodě, tak je Zachraňte tygra dobrá volba. ()

Spigi 

všechny recenze uživatele

Krásné záběry přírody. To je bohuzel vše. Nelogicky dej, tri pribehove linky se setkaji absolutne neverohodne a casove nesmyslne. ()

Galerie (95)

Reklama

Reklama