Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada mě poněkud zklamala. Ne že by to nebylo pořád vtipné, ale hodně epizodám chybí tah na branku a jsou takové neučesané. Opravdu hodně se mi líbily asi jen dvě epizody. ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V porovnaní s prvou sériou, ktorú možno označiť za humornú katastrofu (alebo katastrofu humoru?), je pokračovanie o malý kúsok lepšie. Avšak, len o veľmi malý kúsok. Najväčším problémom tu totiž stále zostáva skutočnosť, že humor je suchší než kreker po záruke, pričom to nemožno ospravedlňovať tým, že ide o humor britský, a tým pádom, že by práve taký mal byť. Humor by v prvom rade mal byť zábavný, a to nie je. Aspoň nie v tomto prípade. Black Books - Season 2 nie je dobrou záležitosťou. Je iba lepšou záležitosťou v porovnaní s predchádzajúcou sériou. A to nie je niečo, čím by sa dalo pýšiť. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to zásobárna skvělých vtipů, a to nejvíce v případě třetího a čtvrtého dílu, ale třeba poslední dva díly už šli přecijen kvalitou o něco níž, než byla nastavená laťka v první sérii. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Po opětovném zkouknutí po letech hodnotím 2.sérii coby nejslabší. Na čtyři o něco méně zábavné epizody připadají jen dvě, které jsou sice výborné (The Entertainer, Hello Sun), ale poměrově je to prostě o něco méně, než u první série, kde mi přijde slabší pouze pilotní epizoda, a než třetí, kde naopak na čtyři skvělé epizody připadají dvě méně vtipné (Little Flutter, Travel Writer). Ale i když mě 2.série baví o trošku méně, stále jsou to solidní čtyři hvězdy. ()

Reklama

Reklama