Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1906 se spisovatel Humphrey van Weyden (Edward Meeks) dostane přes palubu při srážce lodi a je zachráněn posádkou lodi „Ghost“ vedenou brutálním a silným kapitánem Wolfem Larsenem (Raimund Harmstorf), přezdívaným „Mořský vlk“. (sator)

Recenze (3)

sator

všechny recenze uživatele

Mořský vlk V roce 1906 se spisovatel Humphrey van Weyden (Edward Meeks) dostane přes palubu při srážce lodi a je zachráněn posádkou 'Ghost' vedenou brutálním a silným kapitánem Wolfem Larsenem (Raimund Harmstorf), Mořským vlkem. ()

Reklama

štísko 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to v nácti letech několikrát. Na uložto je jen malá ukázka, která mi potvrdila, že to je skutečně ten film mého mládí, na který jsem chodil do kina. Film o tvrdém až krutém kapitánovi lodi plijící na lov tuleňů, ke kterému se dostane na palubu jakýsi neduživý spisovatel. Ten v kapitánovi poznává svého přítele z mládí, ale nechá si to až na konec, kdy na něj zavolá jeho chlapeckým jménem, když si při záchraném pochodu udělá něco s nohou a potřebuje pomoc. O moc více si toho po téměř padesáti letech nevybavím. Ale moc se mi to tenkrát líbilo. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama