Reklama

Reklama

Gojókiba: Oni no Hanzó jawahada koban

  • Japonsko 御用牙 鬼の半蔵やわ肌小判 (více)

Obsahy(1)

Svérázný vyšetřovatel Hanzo Itami (Šintaró Kacu) ve svém třetím filmovém dobrodružství odhalí komplot, který sahá až do nejvyšších pater šógunátu. Spiklenci hodlají přetavit a z méně kvalitního zlata znovu vyrazit miliony mincí; takto nabyté peníze navíc půjčují ostatním samurajům na vysoké úroky. Hanzo opět neváhá tasit svou katanu i použít řadu úskoků, aby plánu zabránil. (Ertai)

(více)

Recenze (7)

stub 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl trilogie s sebou opět přináší změnu režiséra, tentokráte je jím Yoshio Inoue. Vzhledem k tomu, že jde o jméno mě neznámé, byl jsem překvapen, jak je celý snímek svěží, zábavný, dynamický a plný nápadů ("duch", dělo...). Stejně jako předchozími částmi, nás provází spousta akce a parodického humoru, vtipná hudba, či výjimečně zábavný Ko Nishimura v roli Itamiho nadřízeného, zkorumpovaného "Hada" Magobeie. Dávám o hvězdu více, než "předchůdcům", jelikož jsem čekal stagnaci (a ještě méně nových prvků, než u dvojky), ke které však k mému značnému údivu nedošlo. Opravdu zdařilé rozloučení se s Hanzem Itamim a jeho praštěnými příběhy. ()

Cabal 

všechny recenze uživatele

Celou trilogii Hanzo The Razor perfektně charakterizoval recenzent na dvdmaniacs.net: Ninjas. Samurais. Ghosts. Hot Japanese lesbians. Plentiful nudity. Blood. Guts. Swordplay. A giant penis. These movies have all this and more. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je sice velmi dobře zpracovaný, ale bavil mne ze všech nejméně. Ubylo násilí, sexu, nahoty, akce i zajímavých nápadů. Vše se točí kolem jednoho případu - úniku zlata z paláce, a po pravdě mne to příliš nebavilo. Nebo alespoň ne natolik, jako předchozí dva díly. První šokoval, druhý byl rozjetý a temný, třetí je takový nemastný neslaný... Na druhou stranu se musí nechat, že přibylo humoru. Každopádně velmi dobrý film, jen v rámci trilogie prostě slabší ... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tretí záverečný príbeh "samurajských krimináliek" sa točí okolo krádeže zlata v shogunáte. Násilie ustúpilo, je to viac komornejšie a vzhľadom k žánru o trochu slabšie ako predchádzajúce filmy. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

A do třetice všeho stejného. Opět skvělá ústřední postava a slušný příběh. Ale upřímně film mi úplně splývá s dvojkou, takže o originalitě nelze již moc mluvit. Hanzo by si zasloužil lepší příběh. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama