Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumenty dívky, která jela do Curychu, se promíchaly s dokumenty jiného cestujícího Lucase Richtera (Bruno Cremer). Tento na první pohled nicotný problém vtahuje dívku do víru smrtícího uragánu, který vznikl konfrontací dvou velmocí. (Snorlax)

Recenze (3)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Impozantní výkon obou hlavních představitelů. Škoda přeškoda, že Laure Dechasnel (nyní působící pod jménem Marie-Françoise Bonin) se již filmu nevěnuje. K filmu "Pořádek a bezpečnost světa" napsala scénář a stala se více než dobrou partnerkou Bruno Cremera. Jedná se o chladné špionážní drama, převážně se odehrávající v mrazivé tmě. Vřele doporučuji všem milovníkům atmosferických filmů. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Ponurý špionážní smínek odehrávající se během jedné temné noci na trase mezi Curychem a Paříží. K tomu jedna úplně banální příhoda, kdy si dva cestující na pár hodin omylem prohodí pasy. Jenže banálně se to může jevit pro našince, ale pro politiky, tahající za nitky ze vzdáleného zákulisí, představuje nová postava na scéně hrozbu pro jejich plány. Krásně dusivá atmosféra a přesvědčivý Bruno Cremer povyšují tento film do první ligy. ()

PAGE 

všechny recenze uživatele

Ano výkony obou hlavních představitelů jsou parádní, jako i celý film. Skvělá atmosféra, dobrá zápletka, napětí. Vřele doporučuji a dávám pět hvězd. ()

Reklama

Reklama