Reklama

Reklama

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na konci už to vypadá, že by Zaotichi skutečně mohl umřít. Je to skoro ironie, že ve chvíli, kdy bojuje s mnohonásobnou přesilou, je si jistý, je jasné, že nezemře, ale když najednou stane jen proti jednomu člověku, má opravdu na kahánku. Ale tohle je Zatoichi a on se dokáže s osudem porvat, jak nejlépe bude moct. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Aj 19. Zatoichi si udržuje kvalitný štandard, tentokrát v službách jakuzy zabije mladého dlžníka a keďže následne zistí, že to všetko nebolo v poriadku, začne chrániť jeho sestru, ktorá je v ohrození. Slepý masér Zatoichi má v tomto pokračovaní možnosť vyniknúť v súboji v tme, čo je jeho výhodou. Príjemná oddychovka. Tu je predchádzajúca časť a nasledujúca časť. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tento díl je hodně v pohodě, ale v ničem výrazně nepřevyšuje nejlepší díly série. průměrný obyčejný děj, dobré souboje, ale připadlo mi méně padlých nepřátel, žádná krev a gore, málo humoru, pěkné prostředí. Výborná je scéna, kdy atoichi likviduje nepřátele po tmě, ti nemají vůbec žádnou šanci, protože nic nevidí, ale on je slepý přirozeně ... Skvělá je osvětlený záběr na jeho postavu ohánějící se mečem. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Průměrný, jednoduchý příběh, ale slušně předvedený. Poměrně dost odlišný vizuál od obvyklého, velmi vynalézavá a místy skvělá kamera a vedení herců... P.S.: proč se, u všech ďasů, nezachová jako chlap a jednu z těch poblázněných a planoucích žen si nevezme? ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Devatenáctý film ze série o Zatoichim. Zatoichi ve službách yakuzy zabije mladého muže, protože dluží peníze, ale ukáže se, že jeho smrt byla úplně zbytečná. Celou dobu šlo o získání jeho sestry a to se Ichimu vůbec nelíbí a dívky se zastane a nevyhne se následujícím problémům s bosem Kumakichi a později i bosem Sashichi. Celý film se Ichi potkáva se samurajem, který s ním na konci změří síly v boji. Tento kousek nepřináší do série nic nového, ale zájem diváka nepustí. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama