Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (456)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá dobrodružno akčná komédia s The Rockom. Má pomerne dobrý príbeh o mužovi, ktorý má pre svojho zamestnávateľa doviesť jeho syna z Južnej Ameriky, kde pátra po vzácnom poklade, ale na mieste sa dostane do problémov s miestnym boháčom, ktorý si celú oblasť privlastnil. Spracovanie je na tom dobre, najviac sa na ňom prejavuje dobrodružný žáner, postavy sa prakticky celý čas premiestňujú v prostredí džungle, kde je mnoho druhov nebezpečenstva, takže o zábavu tu núdza nie je. Akcie je tu dosť a je aj celkom dobrá. Súboje sú síce úplne nereálne, ale sú nápadité, plné zaujímavých chvatov a slušne natočené. Kvalitne pôsobia aj prestrelky a zvyšné typy akcie. Najviac sa mi páči celé finále alebo súboj s povstalcami. Herecké obsadenie je tiež dobré, The Rock v úlohe, ktorej typu sa mal držať celú kariéru, Sean William Scott konečne v niečom inom ako teenagerskej komédii a zaujímaví záporáci na čele s Christopherom Walkenom. Réžia a technická stránka sú v rámci svojej kategórie výrazný nadpriemer, je tu veľmi dobrá vizuálna stránka, dobre zvolené prostredie filmu, takže tu nemám výhrad. A vydaril sa aj humor. Tento typ nie je práve moja kategória akčného žánru, ale aj tak s týmto filmom nemám problém, je svižný, zábavný a dobre natočený a po Kráčajúcej skale je to najlepší film s The Rockom. Objektívna kvalita filmu- 70%, film sa páči mne na 73%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

The Rocka mam rád a sleduju jej už od jeho prvotin. Krále Škorpiona mám hodně rád a kdykoli si ho rád pustím v tv a stejně tak Vítejte v džungli, kde měl Dwayne Johnson ještě vlasy, svaly však menší. To mi ale může bejt úplně jedno, protože už tenkrát to byl korba a byla radost pohledět, když se vrhnul do boje. No a když vezme do ruky pušku, dějou se špatný věci! Navíc mu parťáka tvoří charismatickej Seann William Scott a záporáka vynikajcí Christopher Walken, takže obsazení už nemohlo být lepší. K tomu všemu je však film významnej ještě jednou věcí. Legenda akčního žánru, Arnold Schwarzenegger předal the Rockovi symbolickou pochodeň a věděl proč, dneska je z něj v podstatě poslední akční hrdina, na kterýho lidi chodej do kina...90% ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná a chutná blbinka s velkým , která šmakuje tu hůř (dětinský humor), tu líp (nářezová akce se skvělou choreografií) a nezanechá žádné trvalé následky. Berg je režisér, k němuž pravděpodobně bude brzy napevno přivařen přívlastek "akční", protože to nejlepší ze sebe vydává právě tehdy, když vzduch čeří pěsti, kulky či čepele. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

The Rock je prima mlátička, ale nástupce Arnolda ani náhodou. Arniemu šlo v jeho filmech o kejhák, zatímco The Rock je wrestler a mlátí se jen pro efekt. Celý film je na tom ostatně vystavěný. Do toho mu blbě žvaní S. W. Scott, příběh to snad ani nemá... Jde jen o show, přátelé. A show je celkem dobrá, tak proč neoznámkovat tento "film" standardně neurážlivým průměrem? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pomyslné akční žezlo předáno (kouzelná scéna), otázkou zůstává, jak dlouho to sympatickému wrestlerovi, který je připravený vám kdykoliv posekat zahradu, vydrží. Job vymahače dluhů mu už nevoní, rád by se viděl za plotnou kuchyně své restaurace, stačí tak zmáknout poslední fušku. Brzy se tedy ocitá v brazilské džungli a bude to divočina. Nápaditá kamera, agresivní střih, burácivý zvuk. A do toho půvabná Rosario Dawson, Christopher Walken s trestuhodně malým prostorem, křečovitý Seann William Scott a naopak suverénní Dwayne Johnson. Škoda, že v druhé polovině už se to všechno tak nějak zajídá. Platí ovšem, že talentovaný Peter Berg bude velice brzy v kurzu!! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • Dwayne Johnson (Beck) byl během natáčení po delší dobu odloučen od své rodiny, a proto se rozhodl pozvat na plac svou ženu Dany a dceru Simone, aby s nimi mohl trávit volný čas. (HellFire)
  • Během závěrečného boje v městečku je vidět na ulici východoněmecké vozidlo Barkas B 1000 HP ve valníkovém provedení s plachtou. (bighead)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama